in ,

Ποτέ δεν θα ξανακοιμηθείτε χωρίς να βάλετε φλούδα λεμονιού στην φτέρνα σας αφού διαβάσετε αυτό!

Ένα από τα χειρότερα πράγματα μετά από έναν μακρύ χειμώνα και πριν από την εποχή του καλοκαιριού και επομένως της παντόφλας, είναι οι σκασμένες φτέρνες. Σίγουρα προσπαθήσατε με κρέμες και πέτρες ξυσίματος, αλλά όλα αυτά απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, επιμονή και χρήματα, και το χειρότερο απ ‘όλα, δεν δίνουν κανένα αποτέλεσμα. Η καλύτερη λύση είναι ήδη στο σπίτι σας και δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ –Το ΛΕΜΟΝΙ!

Διαλέξτε ένα λεμόνι που είναι αρκετά μεγάλο για να καλύψει τη φτέρνα, και ζουλήξτε το. Κάντε λεμονάδα από τον χυμό, και χρησιμοποιώντας τη φλούδα, φτιάξτε τη φτέρνα σας. Στην αρχή ίσως θα σας φανεί παράξενο, αλλά σύντομα θα το συνηθίσετε. Βάλτε τη μισή φλούδα στη φτέρνα και βεβαιωθείτε ότι την έχει καλύψει πλήρως.

Όταν τοποθετήσετε το λεμόνι, θα αντιδράσει στις πιο ”σκληρές” περιοχές. Για να το κρατήσετε στη θέση του, θα πρέπει να φοράτε κάλτσες . Ο χυμός θα ενεργήσει ως μια χημική φλούδα, αφαιρώντας το ξηρό και σκασμένο δέρμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε το λεμόνι για τουλάχιστον μία ώρα, και θα ήταν ιδανικό αν μπορείτε να το κρατήσετε κατά την διάρκεια της νύχτας- είναι ευκολότερο.

Περπατώντας με λεμόνι στη φτέρνα είναι πραγματικά περίπλοκο. Ίσως νομίζετε ότι είναι άλλη μια ψεύτικη πληροφορία που δεν θα έχει κάποιο όφελος για την υγεία, αλλά πιστέψτε με, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Οι φτέρνες σας θα είναι πολύ πιο απαλές ακόμη και μόνο μετά από μια νύχτα. Όλα τα ραγισμένα μέρη θα εξαφανιστούν, και το μόνο που χρειάζεται είναι να εφαρμόσετε μια κρέμα, έτσι θα φαίνεται σαν να έχετε κάνει πεντικιούρ.

Επαναλάβετε τη θεραπεία αρκετές φορές, αν έχετε πιο επίμονες περιπτώσεις σκασμένων φτερνών. Και, επίσης, έχετε ακόμη μία επιλογή: μην διστάσετε να εφαρμόσετε ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

via

Χυμός από παντζάρι: Ο αντιγηραντικός χυμός που «ξανανιώνει» τον εγκέφαλο!

«Προσποιήσου πως είσαι η μαμά μου»: 10χρονος σώθηκε από άγνωστη με έξυπνο κόλπο