in

Ποιά είναι τα σημάδια ότι είναι άπιστος ;

Μερικά πράγματα φαίνονται…

1. Το έχει κάνει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νότιας Αλαμπάμα, κάποιος που έχει υπάρξει άπιστος στο παρελθόν (ακόμα και σε μία άλλη σχέση) είναι πιθανό να υπάρξει και στο μέλλον. Όχι ότι οι άνθρωποι δεν αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία ή ότι κάθε σχέση δεν είναι διαφορετική, απλά το λέμε για να το ξανασκεφτείς πριν δώσεις, ας πούμε, 8η ή 10η ευκαιρία.

2. Είναι εσωστρεφής.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι που είναι εσωστρεφείς μπορεί να μην την πέφτουν σε ό,τι κινείται, αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να υπάρξουν άπιστοι σε περίπτωση που ο άλλος κάνει την πρώτη κίνηση.

3. Κάτι σου λέει μέσα σου ότι θα μπορούσε να είναι άπιστος.

Κι όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να ακούς το ένστικτό σου. Κι αυτό γιατί μια έρευνα που διεξήγαγε το Brigham Young University έδειξε ότι οι άνθρωποι μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος θα υπάρξει άπιστος ή όχι, ακόμα και αν δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για εκείνον.

4. Έχει μακρύ παράμεσο.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Όξφορντ: ότι είναι πιο πιθανό να είναι άπιστος κάποιος που έχει μακρύτερο παράμεσο από δείχτη, αφού αυτό είναι σημάδι ότι μέσα στη μήτρα έχει εκτεθεί σε έξτρα τεστοστερόνη). Χμ.

5. Ο πατέρας του υπήρξε άπιστος.

Τσέχοι ανθρωπολόγοι διαπίστωσαν ότι τα γονίδια μπορεί να δείχνουν μια τάση προς την απιστία. Έρευνα έδειξε ότι οι άντρες οι οποίοι ήταν γιοι πατεράδων που υπήρξαν άπιστοι είχαν μεγαλύτερες πιθανότητα να είναι κι εκείνοι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι η περίπτωσή του φίλου σου είναι καταδικασμένη, έτσι;

6. Είναι αγχώδης και ζηλεύει πολύ.

Είναι πιο πιθανό να είναι άπιστος κάποιος ο οποίος έχει γενικά πολύ άγχος και ζηλεύει με το παραμικρό ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Applied Psychology.

7. Οι φίλοι του είναι άπιστοι.

77% των αντρών που είναι άπιστοι έχουν επίσης φίλους οι οποίοι είναι άπιστοι, σύμφωνα με τον M. Gary Newman, συγγραφέα του βιβλίου The Truth About  Cheating.

via

36 Χρόνια πριν, αυτό το μωρό έλαβε ένα μόσχευμα καρδιάς, ενός μπαμπουίνου

Γνωρίστε το πίτμπουλ που δεν σταματάει να χαμογελάει μετά την υιοθεσία του από καταφύγιο ζώων