Chinese Goji Berries 2007. Image shot 2007. Exact date unknown. ACY81M
in ,

Παιδί θαύμα με τηλεπάθεια «μαντεύει» αριθμούς & τρελαίνει τους επιστήμονες!

Αυτό το παιδί από το Λος Άντζελες γνώριζε ήδη ρωσικά σε ηλικία 17 μηνών, μιλάει 7 γλώσσες, λύνει σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις και… μαντεύει αριθμούς!

Εξωτερικά φαίνεται ένα συνηθισμένο παιδί 5 ετών (αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι χρειάζεται κούρεμα όπως θα παρατηρήσετε βλέποντας το βίντεο). Κι όμως αυτό το παιδί γνώριζε ήδη ρωσικά σε ηλικία 17 μηνών, μιλάει 7 γλώσσες και λύνει σύνθετες μαθηματικές εξισώσεις.

Αυτό όμως που έχει κάνει την επιστημονική κοινότητα να τρίβει τα μάτια της και να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον 5χρονο Ramses Sanguino από το Λος Άντζελες, είναι οι τηλεπαθητικές του ικανότητες.

Την περιέργεια των επιστημόνων προκάλεσε η μητέρα του παιδιού η οποία ανέβασε βίντεο του μικρού στο youtube, όπου κάνει κάτι απίστευτο: μαντεύει και βρίσκει σωστά αριθμούς που γράφονται εκείνη την ώρα σε σημείο όπου δεν έχει οπτική επαφή.upl563f687a42fa4

Πλέον, το αγόρι είναι αντικείμενο μιας πρωτοποριακής μελέτης για ενδείξεις τηλεπάθειας, από τη νευροεπιστήμονα Dr. Diane Powell, πρώην ακαδημαϊκό του Ηarvard Medical School.

Η Δρ. Πάουελ, η οποία εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο John Hopkins και σήμερα διευθύνει ένα ιδιωτικό ιατρείο στο Μέντφορντ, Όρεγκον, μελετά τώρα τον 5χρονο ως μέρος μιας σημαντικής της έρευνας για την τηλεπάθεια.upl563f6a06ad118

Πιστεύει ότι η τηλεπάθεια μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική μέθοδο επικοινωνίας μεταξύ αυτιστικών παιδιών και των γονιών τους, καθώς τα παιδιά αυτά «θέλουν απελπισμένα να επικοινωνήσουν μαζί τους, αλλά δεν μπορούν».

Η Δρ Πάουελ ισχυρίζεται ότι η τηλεπάθεια υπάρχει και έχει διακρίνει τα σημάδια της σε τουλάχιστον επτά διαφορετικούς ανθρώπους.

Και την αναγνώρισε στον Ramses στην τρίτη επίσκεψη.upl563f6a1768d31

Δείτε στο βίντεο τις εκπληκτικές ικανότητες αυτού του μικρού φαινομένου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N7dDMfSFfLY?rel=0&showinfo=0]via

Δείτε τα ανυπολόγιστης αξίας βασιλικά αυτοκίνητα που… σαπίζουν στο Τατόι (Φωτογραφίες)

Πάρε τη μάνα σου αγκαλιά, όσο ακόμα προλαβαίνεις. Όσο ακόμα, είναι εδώ..