in ,

Παίρνει ένα κομμάτι Ψωμί και το τυλίγει στην Πατούσα της. Tο Αποτέλεσμα; Θαυματουργό!

Με το που ανεβεί η θερμοκρασία βγαίνουν αμέσως τα σανδάλια, ενώ πολλές ξεχνάνε εντελώς τα παπούτσια και επιλέγουν να περπατήσουν ξυπόλυτες στην παραλία ή στο γρασίδι. Γι’αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτούς τους μήνες να περιποιηθούμε πιο πολύ τα πόδια μας από ότι συνήθως.

Με τα απλά κόλπα που θα δείτε παρακάτω, τα πόδια σας θα γίνουν λεία και απαλά σε χρόνο μηδέν!38061. Ψωμί και μηλόξυδο
Ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά κάνει θαύματα. Πάρτε ένα κομμάτι ψωμί και βουτήξτε το σε μηλόξυδο. Τυλίξτε το γύρω από το πόδι σας με σελοφάν και αφήστε το για το βράδυ. Θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά το πρωί.284-810x4242. Μηλόξυδο και καστορέλαιο
Ρίξτε μία κούπα από μηλόξυδο σε μία λεκάνη και γεμίστε την με σαπουνόνερο. Μουλιάστε τα πόδια σας μέχρι να δείτε τους κάλους σας να μαλακώνουν και μετά τρίψτε τους με μία ελαφρόπετρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και καστορέλαιο στις ευαίσθητες περιοχές. Εάν το κάνετε αυτό κάθε μέρα, θα δείτε τεράστια διαφορά.

3. Βιταμίνη Α ή Ε
Τα χάπια με βιταμίνες σε μορφή τζελ κάνουν καλό σε όλο το σώμα. Βγάλτε το τζελ από μερικά χάπια και απλώστε το στους κάλους σας πριν τον ύπνο. Βάλτε μία βαμβακερή κάλτσα και αφήστε το για όλο το βράδυ. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς ο κάλος.

4. Φλούδες λεμονιού
Κόψτε μία φλούδα από λεμόνι στο μέγεθος του δάχτυλου σας πριν πέσετε για ύπνο. Πιέστε το λεμόνι στον κάλο σας και τυλίξτε το με κάτι για να μείνει στη θέση του. Βάλτε μία βαμβακερή κάλτσα και αφήστε το για όλο το βράδυ. Επαναλάβετε μέχρι να εξαφανιστεί ο κάλος.

65264. Κρεμμύδι και άσπρο ξύδι
Αφήστε μία φέτα από κρεμμύδι να ρουφήξει το ξύδι για μία μέρα. Μετά βάλτε το κρεμμύδι στον κάλο σας και φορέστε μία βαμβακερή κάλτσα. Παρόμοια με το λεμόνι, επαναλάβετε κάθε βράδυ μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς ο κάλος.

5. Καστορέλαιο
Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και την νύχτα και τη μέρα. Κάνει δουλειά και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους κάλους. Πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και κόψτε μία τρύπα στο μέγεθος του κάλου σας. Βάλτε το χαρτί πάνω από την περιοχή και ρίξτε λίγο καστορέλαιο στη μέση. Καλύψτε με ταινία και επαναλάβετε μέχρι να εξαφανιστεί.

6. Ασπιρίνη
Σπάστε 5 ασπιρίνες και ανακατέψτε τις σε μία κούπα με ίσα μέρη από νερό και μηλόξυδο. Τρίψτε με την πάστα αυτή τους κάλλους σας και καλύψτε τους. Αφήστε το μίγμα για περίπου 10 λεπτά και μετά ξεπλύντε το.

7. Άλατα Epsom
Αυτή η μέθοδος παίρνει περισσότερο, αλλά είναι πολύ χαλαρωτική. Δώστε στον εαυτό σας ένα ποδόλουτρο με ζεστό νερό και λίγα από αυτά τα άλατα. Αφήστε τα πόδια σας να μουλιάσουν για 10 λεπτά και μετά τρίψτε τα με μία ελαφρόπετρα. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί μέχρι τα πόδια σας να γίνουν λεία και απαλά.
Δοκιμάστε κάποια από τις μεθόδους αυτές και θα μας θυμηθείτε!

πηγή : fanpage

Σε πόσο καιρό θα καθαρίσουν οι πνεύμονες, αν κόψετε σήμερα το κάπνισμα;

Δείτε μόλις σε 3 λεπτά πώς η ζάχαρη καταστρέφει τον οργανισμό μας!