in

Ο τρόπος, που κάθεσαι μαρτυράει πολλά για την προσωπικότητά σου

Κάποια πράγματα, που κάνουμε ασυναίσθητα, αποκαλύπτουν πολλά για εμάς: για το χαρακτήρα μας, τη νοημοσύνη μας, την αυτοπεποίθησή μας και ποιοι είμαστε γενικά. Η γλώσσα του σώματός μας μαρτυρά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε οι ίδιοι να γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας. Ο τρόπος, που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για εμάς, ως άτομα. Πριν διαβάσεις παρακάτω, παρατήρησε πώς κάθεσαι συνήθως, για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.

Κάποια πράγματα, που κάνουμε ασυναίσθητα, αποκαλύπτουν πολλά για εμάς: για το χαρακτήρα μας, τη νοημοσύνη μας, την αυτοπεποίθησή μας και ποιοι είμαστε γενικά. Η γλώσσα του σώματός μας μαρτυρά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε οι ίδιοι να γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας. Ο τρόπος, που καθόμαστε αποκαλύπτει πολλά για εμάς, ως άτομα. Πριν διαβάσεις παρακάτω, παρατήρησε πώς κάθεσαι συνήθως, για να δεις σε ποια κατηγορία ανήκεις.

#1  Γόνατα ενωμένα, πέλματα ανοιχτά

Όσοι κάθονται σε αυτή τη στάση είναι αυτοί, που πάνε με το «ρεύμα». Δεν το έχουν και πολύ με την οργάνωση και δεν ανησυχούν και πολύ για το μέλλον.  Είναι ιδιότροποι, αυθόρμητοι και έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Ζουν, όπως νομίζουν χωρίς να πολυδέχονται συμβουλές και δεν νοιάζονται για το τί λένε οι άλλοι για εκείνους.

Έχουν ζωηρή φαντασία, ζουν στο δικό τους κόσμο και περνάνε τα περισσότερα πράγματα στο «ντούκου». Κάνουν αυτό, που θέλουν και περιμένουν τους άλλους να τους φροντίσουν. Σε γενικές γραμμές «παιδιαρίζουν», αλλά είναι από τα πιο φιλικά άτομα, που υπάρχουν.

#2  Σταυροπόδι

Σε αυτή τη θέση κάθονται οι «ιδεολόγοι». Κρατούν τα πάντα για τον εαυτό τους, γιατί δεν δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη στους άλλους. Αυτοί οι «άλλοι» πρέπει να κοπιάσουν αρκετά, αν θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Το λεγόμενο «στραυροπόδι» επίσης δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν υποκύπτουν εύκολα σε πειρασμούς.

Αν θες να κάνεις μια εποικοδομητική και σοβαρή συζήτηση, απευθύνσου σε κάποιον, που συνηθίζει να κάθεται έτσι. Είναι οι καλύτεροι συνομιλητές και η συζήτηση μαζί τους μπορεί να φτάσει σε μεγάλο βάθος χωρίς καν να το καταλάβεις. Δείχνουν κατανόηση και δεν έχουν κριτική διάθεση. Αν στη ζωή σου υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος, μην τον αφήσεις ποτέ να φύγει. Είναι ένα σπάνιο διαμάντι.

#3 Ανοιχτά γόνατα, κλειστά πέλματα

Όσοι κάθονται τοιουτοτρόπως, έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και ξέρουν πολύ καλά τί τους γίνεται. Ξέρουν τα όριά τους, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους, ξέρουν να χρησιμοποιούν τη «δύναμή» τους και είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Τους αρέσει να περιτριγυρίζονται από κόσμο και πιο πολύ από φίλους και συγγενείς. Επίσης τους αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής και ξέρουν τί να κάνουν, για να είναι πάντα δημοφιλείς.

Είναι η ψυχή των πάρτι και ξέρουν να γλεντάν τη ζωή τους. Είναι «τσαμπουκαλήδες» και δεν σηκώνουν πολλά πολλά. Μπορεί να φαίνονται κάπως περήφανοι και αλαζόνες, αλλά κατά βάθος είναι το πιο γλυκά άτομα, που μπορείς να συναντήσεις.

#4  Ίσια πόδια

Οι καθιζόμενοι σε αυτή τη θέση είναι ευγενικοί, γλυκούληδες, τίμιοι και ειλικρινείς και σε κοιτάνε στα μάτια, όταν σου μιλάνε. Δεν κρατάνε τίποτα για τον εαυτό τους και λένε πάντα αυτό, που σκέφτονται. Δεν υπάρχει δόλος ή κακία στις ψυχές τους, ούτε είναι πονηροί ή κουτοπόνηροι.

Αν τους ζητήσεις ποτέ βοήθεια, πρώτοι θα τρέξουν να σε συνδράμουν. Σε βοηθάνε με την καρδιά τους χωρίς να βαρυγκωμούν και προσφέρουν πλουσιοπάροχα την αγάπη τους. Συχνά οι άλλοι θεωρούν την αγάπη τους δεδομένη και αυτό είναι ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν συχνά. Παρόλα αυτά, παραμένουν δοτικοί κι ας ξέρουν ότι θα προδοθούν. Αυτό και μόνο λέει πολλά για τη δύναμη και την καλοσύνη, που κουβαλάνε μέσα τους.

#5 Πόδια ενωμένα, ελαφρώς κεκλιμένα

Όσοι κάθονται σε αυτή τη στάση θα έλεγα ότι είναι «παθιασμένοι». Είναι φιλόδοξοι, δυναμικοί και έχουν καλά οργανωμένες και τακτοποιημένες τις σκέψεις τους.  Έχουν την τάση να είναι τελειομανείς και θέλουν προσεγμένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι υπομονετικοί, αλλά μην δοκιμάσεις να εξαντλήσεις την υπομονή τους. Δεν το θες!

Η κομψή και ελαφρά κεκλιμένη στάση των ποδιών τους δείχνει άτομα, που ξέρουν να κρατάνε μυστικά. Είναι καλοί ακροατές και πολύ καλοί στο να δίνουν συμβουλές. Ξέρουν καλά να διαβάζουν τη σκέψη σου, μπορούν εύκολα να βρουν τί σε απασχολεί, αλλά δεν θα στο μαρτυρήσουν. Θα σε αφήσουν να πεις μόνο όσα εσύ θες. Η μυστικοπαθής και επιβλητική προσωπικότητά τους είναι αυτή, που τους κάνει τόσο ελκυστικούς και μυστηριώδεις συνάμα.

[singlewoman.gr]

Αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας δείτε πως τα βγάζουν πέρα μερικοί άνθρωποι.

Έλληνας ο καλύτερος ελαιοπαραγωγός της Ευρώπης – Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου για το 2023 στο γαστρονομικό ελαιόλαδο