in

Ο πιο Εύκολος Τρόπος για Άμεση Ανακούφιση από τον Πονοκέφαλο, χωρίς Παυσίπονα ή άλλα Φάρμακα

Όταν έχετε πονοκέφαλο και δεν έχετε αναλγητικά φάρμακα, η κατάσταση φαίνεται απελπιστική. Όμως, υπάρχει ένας επιστημονικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο, που ονομάζεται πιεσοθεραπεία.

Σήμερα θα μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας για αυτή την τεχνική, που γρήγορα και αποτελεσματικά αφαιρεί τον πονοκέφαλο.

Η αποτελεσματικότητα της πιεσοθεραπείας επιβεβαιώνεται από ποικίλες επιστημονικές μελέτες. Ασχολείται με την ρεφλεξολογία και η εφαρμογή της δεν απαιτεί εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις.

Πώς να κάνετε μασάζ στα σημεία πιεσοθεραπείας

Κατ “αρχάς, πάρτε μια άνετη θέση και χαλαρώστε. Το μασάζ στα σημεία πίεσης δεν απαιτεί πολύ χρόνο, κατά μέσο όρο, από 30 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό.

Κάντε μασάζ στο σημείο με ελαφριά πίεση και κυκλικές κινήσεις. Ο πονοκέφαλος θα υποχωρήσει 5-10 λεπτά μετά το μασάζ.

Υπάρχουν 6 σημαντικά σημεία πίεσης για να απαλλαγούμε από έναν πονοκέφαλο.

Το σημείο πίεσης του τρίτου ματιού μάτι ή yin-tang, που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια, το σημείο όπου ενώνεται η γέφυρα της μύτης με το μέτωπο. Αυτό το σημείο πίεσης είναι επίσης υπεύθυνο για να απαλλαγούμε από την κούραση των ματιών.

Τα συμμετρικά σημεία βρίσκονται στη βάση του εσωτερικού άκρου των φρυδιών. Η πιεσοθεραπεία σε αυτή τη περιοχή γίνεται επίσης για να απαλλαγούμε από το κοινό κρυολόγημα και βελτιώνει την οπτική οξύτητα. Πιέστε για 1 λεπτό ή κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Αυτά τα σημεία βρίσκονται και στις δύο πλευρές των ρουθουνιών στον ίδιο άξονα με τα μάτια. Για να τα βρείτε, θα νιώσετε μια εσοχή στο κάτω μέρος των ζυγωματικών. Βοηθούν στο άνοιγμα των ιγμόρειων, μειώνουν τον πονοκέφαλο και τον πονόδοντο, και ανακουφίζουν από το άγχος.

Τα σημεία που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο μέσο μεταξύ του αυτιού και στην αρχή της σπονδυλικής στήλης. Το μασάζ σε αυτά τα σημεία βοηθά στην ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση, πόνο στα μάτια, τα αυτιά, το σοβαρό πονοκέφαλο και την ημικρανία.

To σημείο πίεσης toy-wei που βρίσκεται και στις δύο πλευρές του κρανίου, 2-3 cm από την αρχή των μαλλιών στο κρόταφο. Στη θέση αυτού του σημείου μπορείτε να βρείτε ένα μικρό λακκάκι. Η πιεσοθεραπεία σε αυτόν τον σημείο ανακουφίζει από τον πόνο στην κροταφική περιοχή και την κούραση των ματιών.

Αυτά τα συμμετρικά σημεία βρίσκονται στο πίσω μέρος του χεριού μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Η πιεσοθεραπέια σε αυτό το σημείο ανακουφίζει τον πόνο στην πλάτη, τον οδοντικό πόνο και την ένταση στους μυς του αυχένα.

Credit: Adme

Οι Γυναικολόγοι, δεν θα σας το πουν ΠΟΤΕ! Καταστρέφει τους μύκητες, τα βακτήρια και τις οσμές. Το Καλύτερο απ’όλα; Το έχουμε ΟΛΕΣ στο σπίτι μας!

Μην κάνετε κάτι τέτοιο πριν το σεχ γιατί βάζετε σε κίνδυνο την υγεία σας.