in

Ο Μπαμπάς του είχε Αλτσχάιμερ και δεν Αναγνώριζε ούτε την Οικογένεια του. Μια Απίστευτη Ιδέα του Γιου όμως, άλλαξε τα Πάντα!

Η νόσος του Αλτσχάιμερ είναι κάτι που επηρεάζει πάνω από 5 εκατομμύρια Αμερικανούς και ακόμη περισσότερους σε όλο τον κόσμο. Όχι μόνο είναι ασθένεια εξουθενωτική σε εκείνους που διαγιγνώσκονται με αυτή, αλλά μπορεί επίσης να είναι απογοητευτική και λυπηρή για τα μέλη της οικογένειας και τους αγαπημένους.

Δυστυχώς για τον Ted McDermott και την υπόλοιπη οικογένεια των McDermott, διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ πριν από αρκετά χρόνια. Κάθε μέρα η μνήμη και η ιδιοσυγκρασία του γίνονται λίγο χειρότερα, αλλά ο γιος του Mac βρήκε κάτι που επαναφέρει τον πατέρα του πίσω, αν και μόνο για ένα λεπτό κάθε φορά ….

Η μουσική ήταν πάντα το πάθος του Ted. Ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν ήταν νέος, τραγουδώντας σε κλαμπ και χώρους εστίασης. Αλλά καθώς μεγάλωσε, παντρεύτηκε, είχε παιδιά και η μνήμη του άρχισε να ξεθωριάζει, έτσι γινόταν όλο και πιο δύσκολο για αυτόν να ασχοληθεί ξανά με το τραγούδι.

Αν και η ζωή του ως τραγουδιστής έχει τελειώσει, ο Mac εξήγησε ότι το τραγούδι ακούγεται ακόμα στην καρδιά του.

«Ο μπαμπάς ήταν τραγουδιστής όλη του τη ζωή και ταξίδευε σε όλη τη χώρα. Γνωρίζει πάρα πολλά τραγούδια. Τα τελευταία χρόνια η μνήμη του έχει επιδεινωθεί πολύ – συχνά δεν αναγνωρίζει την οικογένεια του και έχουμε πολλά επιθετικά επεισόδια.»

Αυτές οι εκρήξεις καθιστούν δύσκολη την αντιμετώπιση του Ted, τόσο ιατρικά όσο και συναισθηματικά, αλλά ο Mac είναι αποφασισμένος να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα του πατέρα του. Έτσι, επινόησε ένα μεγαλοφυΐες σχέδιο!

Όταν ο Mac συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας του είναι καλά και θυμάται, βάζει να παίζουν μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια και αρχίζει να τραγουδάει. Σίγουρα, ο Τed θυμάται τα λόγια και συνοδεύει το γιο του στο τραγούδι. Αυτά τα τραγούδια κάνουν τον Mac δυνατό για να κρατά τον πατέρα του σε εγρήγορση μέσα από αυτές τις δοκιμασίες.

«Το σχέδιο είναι να μοιραστούμε το μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού με τον μπαμπά μου και ελπίζουμε να συμβάλουμε στην άντληση χρημάτων για να χρηματοδοτήσουμε το έργο της κοινωνίας υπέρ του Alzheimer και να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους σαν εμάς.»

Τώρα ο Mac και ο Ted καταγράφουν τις συναυλίες τους για να τις μοιραστούν με τον κόσμο και να βοηθήσουν όσους αντιμετωπίζουν το Αλτσχάιμερ και τα συμπτώματα του. Έχουν την ελπίδα ότι θα μπορούν να συγκεντρώσουν αρκετά χρήματα για τον Ted για να φτιάξει το δικό του άλμπουμ και δεσμεύθηκαν να δωρίσουν το 25% των εσόδων για έρευνα του Αλτσχάιμερ!

Η ζωή μπορεί να μην είναι πάντα εύκολη για τους Ted και Mac, αλλά τουλάχιστον έχουν ο ένας το άλλο και την μουσική τους. Θα συνεχίσουν να προσπαθούν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το Αλτσχάιμερ και τραγουδούν τα τραγούδια που φέρνουν χαρά στην ψυχή του Ted!

Παρακολουθήστε τους Ted και Mac να τραγουδούν στο αυτοκίνητο σε αυτό το ενθουσιώδες βίντεο!

Credit: FaithTap

8 χαρακτηριστικά που έχουν οι ψεύτικοι άνθρωποι.

Σκύλος κοίταζε τον υπόνομο κάθε μέρα – Οι άνθρωποι σ o καρίστηκαν όταν άνοιξαν την καταπακτή