in

Ο Θεός του χρήματος έχει όνομα και λέγεται Ρότσιλντ

Η Νο1 οικογένεια με τη μεγαλύτερη σχέση με το χρήμα στην ανθρώπινη Ιστορία. Αποφεύγουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που προκαλεί εδώ και τουλάχιστον δύο αιώνες η δυναστεία των Ροθτσάιλντς, στην Ελλάδα τους λέμε Ρότσιλντ.

Ας περιοριστούμε στα γεγονότα, είναι υπεραρκετά και φωτίζουν ποια είναι η υπέρτατη δύναμη στην παρουσία του δίποδου στον πλανήτη. Για όλα τα άλλα πλάσματα δεν υπάρχει τίποτα άλλο τόσο σπουδαίο όσο η τροφή, η εξασφάλιση της τροφής.

Ο άνθρωπος θέλει και το σεξ, και τη διασκέδαση, και τον τζόγο, και τη διασημότητα, την καριέρα, τη ματαιοδοξία, την υστεροφημία, αλλά πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα γονατίζει, προσκυνάει, παραδίδεται στο χρήμα.

Γνήσιοι Εβραίοι Εσκενάζι οι Ρότσιλντ, αφού είναι Γερμανοί, έκαναν παιχνίδι με το χρήμα. Αναφέρομαι στους παίκτες της σχολής του γενάρχη της δυναστείας, του Μάγιερ Άμσελ Μπάουερ, που πέθανε σα σήμερα στις 19 Σεπτεμβρίου, το 1812. Γιος μικρέμπορου της Φραγκφούρτης, από πιτσιρίκι ορφανός, στα 12 του χρόνια προσελήφθη μαθητευόμενος σε τράπεζα και μετά έγινε σαράφης, εξαργύρωνε ξένα νομίσματα. Στο κατάστημα που άνοιξε έβαλε επιγραφή Roth Schild, δηλαδή “Ερυθρά Ασπίς.

Ο Mayer Amsel, λοιπόν, εξελίχθηκε σε δαιμόνιο τραπεζομεσίτη στο πριγκηπάτο της Έσσης (φώτο από κάτω) και αυτοονομάστηκε Rothschild από το σήμα του ενεχειροδανειστηρίου του πατέρα του Μωυσή. Είναι ο πρώτος ιδιώτης στην Ιστορία που έδωσε κρατικό δάνειο σε χώρα, στην Δανία. Αυτή ήταν η αρχή. Στη συνέχεια το έκανε σύστημα, δάνειζε συνεχώς σε κράτη και με τα δάνεια στην Ευρώπη έπαιζε μόνος του. Χωρίς αντίπαλο.

Ο Ρότσιλντ έκανε πέντε γιους! Και πέντε κορίτσια που κι αυτά ήταν χρήσιμα στους σκοπούς του. Κάθε γάμος ισχυροποιούσε την οικογένεια, επεξέτεινε το δίκτυο επιρροής της στην Ευρώπη. Δεν του φθάνει η Φραγκφούρτη, ούτε η Γερμανία όλη. Ο ορίζοντας του Ρότσιλντ έφθανε μέχρι εκεί όπου μετρούσε το χρήμα. Φτιάχνει την πρώτη τράπεζα στην Έσση κι όταν η καβάτζα του φούσκωσε, αρχίζει να στέλνει έναν έναν τους γιους του να ανοίξουν υποκαταστήματα της τράπεζας τους στη Βιέννη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νάπολη. Κανένας εκτός οικογένειας, είπε στα παιδιά του, δεν θα ξέρει τι κάνουμε, τι λεφτά έχουμε, άρα ο έλεγχος είναι απόλυτος, δεν βάζουμε κανέναν μέσα στο παιχνίδι μας. Κανέναν εκτός οικογένειας.

Σε υψηλή τέχνη ανέδειξαν την τοκογλυφία οι Ρότσιλντ. Δάνειζαν τους πάντες, βασιλιάδες, δικτάτορες και επαναστάτες. Ο πόλεμος έχει κόστος, χωρίς λεφτά δεν σηκώνεται κανένας να κτυπήσει τον άλλον. Ένας στρατός θέλει όπλα και προμήθειες. Και στρατιώτες. Άρα, εργάτες και αγρότες θα ντυθούν φαντάρια και θα παρατήσουν εργοστάσια, χωράφια.

Θα σταματήσει η παραγωγή από τη μια και από την άλλη η επιχείρηση πόλεμος απαιτεί »επενδυτικά» κεφάλαια, για να συντηρείται σε ετοιμότητα το στράτευμα. Κανένα πρόβλημα! Ο Ρότσιλντ δάνειζε όποιον αποφάσιζε να επιτεθεί. Όποιον αποφάσιζε να μην παραδοθεί, αλλά να αμυνθεί. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Ρότσιλντ δάνειζε και τις δυο πλευρές των εμπολέμων,στους μεν και τους δε.

Φοβερό, ε; Να πολεμάνε δυο εχθροί και οι δυο να είναι χρεωμένοι στους Ρότσιλντ. Να χοντροκονομάνε οι δανειστές και να επενδύουν παντού,μέσα σ’ όλες τις μπίζνες, στα ανθρακωρυχεία, στα μεταλλουργεία, στα όπλα, στα πετρέλαια. Οι Ρότσιλντ της Γαλλίας δάνειζαν τον Ναπολέοντα, οι Ρότσιλντ της Αγγλίας τον Ουέλιγκτον. Βρώμικοι; Όχι, κύριε. Πονηροί; Όχι, κύριε. Επιχειρηματίες. Τραπεζικοί. Χρηματιστές. Δεν τους ενδιέφερε τίποτα άλλο παρά το κέρδος. Το χρήμα να γεννάει κι άλλο χρήμα. Όλοι οι εξουσιαστές να εξαρτώνται από τους Ροθτσάιλντ, από τα πακέτα τους

Να, γιατί οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι πίσω από εκείνους που στήριζαν οικονομικά, δηλαδή κερδοσκοπικά, τον Χίτλερ ήταν οι Ρότσιλντ. Και πίσω από τη ρωσική επανάσταση, αυτό είναι βέβαιο, όπως τη γαλλική και την αμερικάνικη επανάσταση. Μέχρι που κάποιοι ισχυρίζονται ότι την Ιστορία της Ευρώπης τους τελευταίους αιώνες την έγραψε, την επηρέασε ο τραπεζικός οίκος Rothschild.

Το πιο μεγάλο μυαλό από τους γιους ήταν ο τρίτος, ο Νάθαν. Η φυσιογνωμία. Στήνει το στρατηγείο του στο Λονδίνο. Επηρέαζε σκόπιμα την πτώση και την άνοδο του χρηματιστηρίου κάθε μέρα. Και ξέσκισε από τους Ναπολεόντιους πολέμους.

Πρόσεξε κόλπο που έμεινε στην Ιστορία. Τελειώνει η μάχη στο Βατερλώ, παθαίνει τη συντριβή της αλεπούς ο Ναπολέοντας. Τι κάνει ο Ρότσιλντ του Λονδίνου; Φοβερά πράγματα. Παράμυθι φουρνάρης ο Νάθαν Ρότσιλντ αρχίζει να πουλάει – σε δικούς του ανθρώπους – μετοχές διαφόρων επιχειρήσεων τις οποίες ελέγχει.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Γάλλος κέρδισε, ότι ο Ουέλιγκτον έχασε. Κανένας δεν ρώτησε πώς έμαθε τόσο γρήγορα το αποτέλεσμα της μάχης ο Ρότσιλντ, μία ολόκληρη ημέρα πριν το πληροφορηθεί η Βουλή των Λόρδων.

Ήταν πασίγνωστο ότι οι Ρότσιλντ είχαν ΔΙΚΟ τους οικογενειακό ταχυδρομείο(!) και ήξεραν πιο μπροστά τι γίνεται σε κάθε πόλη της Ευρώπης. Όπως επίσης είναι ιστορικά διαπιστωμένο ότι οι Ρότσιλντ είχαν Ι.Χ. δική τους Μυστική Υπηρεσία! Να μαθαίνουν έγκαιρα τι μηχανεύεται κάθε βασιλιάς, κάθε κυβερνήτης.

Τσιμπάει, λοιπόν, ο κόσμος ότι ο Κορσικανός νίκησε στο Βατερλώ κι όλοι μπιρ μπαρά ξεπουλάνε τις μετοχές τους, τα ομόλογα τους, και σπάνε γραμμάτια, κι όλα αυτά τα αγοράζει ο Ρότσιλντ με το δίκτυο συνεργατών του. Όταν την άλλη μέρα έγινε γνωστό το … Βατερλώ του Βοναπάρτη, εκείνοι που ξεφορτώθηκαν τη χαρτούρα τους κτυπάγαν το κεφάλι τους, ενώ ο Ρότσιλντ μετρούσε τα κέρδη του. Μαθητής του πατέρα του ο Ρότσιλντ του Λονδίνου.

Κάτι τελευταίο. Μέσα στους δανειστές της Ελλάδος το 1824, στη διάρκεια της επανάστασης, ήταν και ο Ρότσιλντ, ο οποίος μάλιστα είναι ιδρυτικό μέλος, δηλαδή έβαλε λεφτά για να συσταθεί το 1841 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

tilestwra

Ο σύζυγός μου πέθανε και τα παιδιά μου δε με θέλουν σπίτι τους τα Χριστούγεννα επειδή τους μαυρίζω τις γιορτές

14 αστείες φωτογραφίες που θα σας φτιάξουν την διάθεση!