in

Ο «βασιλιάς» της απώλειας βάρους! Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα!!!-ΦΩΤΟ

Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί πως θα άλλαζε η ζωή του ο Sam Rouen. Επτά χρόνια μετά επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Ήταν πίσω στο 2008 που έδωσε τη μάχη του έναντια στους προσωπικούς τους δαίμονες. Ζύγιζε 154 κιλά και αναδείχτηκε νικητής του Biggest Loser, χάνοντας 71 κιλά. Ήταν η αρχή για μια νέα ζωή. Στα 27 του χρόνια θα δει τον εαυτό του να φιγουράρει στο Ημερολόγιο Πυροσβεστών της Αυστραλίας ως Hot December.

αρχείο λήψης (7)

αρχείο λήψης (5)

αρχείο λήψης (6)

αρχείο λήψης (4)

Βρίσκεται ανάμεσα στους δώδεκα πιο ελκυστικούς πυροσβέστες που βγαίνουν από τις στολές τους για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Νοσοκομείο Παίδων στο Westmead και την πτέρυγα εγκαυμάτων για παιδιά.

Παραδέχεται όμως ότι ακόμα έχει θέματα με την εικόνα του σώματός του και πως τον στοιχειώνει ο παλιός του εαυτός. «Ήταν μεγάλη πρόκληση να ποζάρω ημίγυμνος.

Είχε έρθει όμως το πλήρωμα του χρόνου να νιώσω άνετα. Υποθέτω ότι όταν έχεις αρνητικά εικόνα για το σώμα σου το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, είναι δύσκολο να ξεχάσεις τις παλιές συνήθειες. Είμαι χαρούμενος με τις φωτογραφίες».

αρχείο λήψης (3)

αρχείο λήψης (2)

αρχείο λήψης (1)

αρχείο λήψης

via

Σε αυτό το σινεμαδάκι με τζάκι στο Χαλάνδρι νιώθεις σαν να βρίσκεσαι σε ένα απίθανο σαλέ

Σκαρφάλωσαν παράνομα στην κορυφή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και το κατέγραψαν σε βίντεο.