in

Ο απρόσμενος παράγοντας που θα κάνει τη σχέση σου πιο ευτυχισμένη

Kι αν έχουμε γράψει για μυστικά ευτυχισμένων σχέσεων, πάντα με σκοπό να κάνουμε τον άγνωστο αναγνώστη εκεί έξω πιο ευτυχισμένο και φυσικά να βελτιώσουμε τις διαπροσωπικές του σχέσεις. Παρόλα αυτά, και επειδή εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε λύσεις και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες και εύκολες, έχουμε να σου πούμε ότι υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να κάνει τη σχέση σου πολύ πιο ήρεμη και πετυχημένη και τον οποίο ούτε καν υποψιαζόσουν.

Ωστόσο, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος, που βοηθάει πολύ περισσότερο απ’όσο περίμενες ή φανταζόσουν. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτη, ο παράγοντας που βοηθάει πάρα πολύ την σχέση σου είναι ο ύπνος.

Ναι, καλά διάβασες.

Πώς γίνεται αυτό;

Όταν ένας απ’τους δύο συντρόφους κοιμάται περίπου 7,5 ώρες την ημέρα, έχει περισσότερη ηρεμία στην ζωή του αλλά και γενικά στην σχέση του. Πόσο μάλλον, όταν το επιχειρούν αυτό και οι δύο. Δεν είναι μυστικό ότι ο ύπνος βοηθάει σε πολλούς τομείς, επομένως τώρα έχεις έναν παραπάνω σημαντικό λόγο για να τον βάλεις στο πρόγραμμα σου.

Αν πάλι εσύ δεν έχεις τον χρόνο, τότε αρκεί να κοιμάται πολύ ο σύντροφος σου. Και αυτό γιατί με δεδομένο ότι εσύ μπορεί να γκρινιάζεις περισσότερο, ο φίλος σου θα έχει περισσότερη αντοχή και ηρεμία ώστε να αντιμετωπίσει ψύχραιμα τα διάφορα ξεσπάσματα σου χωρίς να καταλήξετε σε τσακωμό.

Πόσα χρήματα πρέπει να αποταμιεύεις κάθε μέρα για να γίνεις εκατομμυριούχος μέχρι τα 65

Να τους αγαπάμε λίγο παραπάνω τους ηλικιωμένους γιατί κουβαλάνε το φορτίο μιας ολόκληρης ζωής