in

Οι γυναίκες «φεύγουν» πριν χωρίσουν!

Μια σχέση έχει αρχή, κατάληξη ή τέλος. Αφήνοντας έξω το άσχημο σενάριο του χτυπήματος της μοίρας, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αν δεν καταλήξει σε γάμο, αργά ή γρήγορα θα έρθει ο χωρισμός.

Από τον Αλέξανδρο Κοντόπουλο, simplyman.gr

Λένε ότι σ΄ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο, αλλά αυτό για μένα είναι μια από τις μεγαλύτερες ανοησίες που κυκλοφόρησαν στ’ αυτιά μας. Καλό είναι όλοι αυτοί οι »αναλυτές» σχέσεων να αναφέρονται στους πραγματικούς λόγους που χωρίζει ένα ζευγάρι και όχι σε γενικότητες που διαβάζουν κατά καιρούς. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι είναι αχρείαστο να αναζητάς ευθύνη σ΄ένα χωρισμό.

Δε μιλάμε για εταιρείες που βούλιαξαν από λάθος υπολογισμούς, μιλάμε για ανθρώπους που δεν τα βρήκαν μεταξύ τους. Το γιατί δεν τα βρήκαν είναι άλλο θέμα. Ο καθένας ξέρει την αλήθεια για τη δική του σχέση. Όσο για το αν σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο, όχι βέβαια, δε φταίνε και οι δυο που θέλει να χωρίσει μόνο ένας…

Κατά καιρούς ακούω διάφορους που δίνουν κάτι παράξενες ερμηνείες για τον τρόπο που χώρισαν με την καλή τους. Δε χρειάζεται να ψάξουμε πολύ μακριά. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι απόρησαν με την ευκολία με την οποία τους αποχωρίστηκε η κοπέλα τους μετά το “αντίο”. Άλλοι την είπαν σκληρή, άλλοι πιο παρορμητικοί χρησιμοποίησαν βαρύτερους χαρακτηρισμούς (σκύλα κτλ). Στην πραγματικότητα όμως κανείς δεν ξέρει τι απ΄όλα αυτά είναι.

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι ότι οι γυναίκες είναι ανένδοτες στο χωρισμό τους γιατί είναι μια απόφαση που έχουν πάρει πολύ πριν από το τελευταίο “αντίο”.

Δεν μιλάμε φυσικά για τις σχέσεις του σωρού και για τις εφηβικές σχέσεις. Στις περισσότερες από τις υπόλοιπες σχέσεις, οι γυναίκες απομακρύνονται πριν την ανακοίνωση της απόφασης τους. Είναι στη φύση τους.

Ξενερώνουν, το δουλεύουν, φεύγουν και δε γυρίζουν. Σπάνια παίρνουν τέτοιες αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής, σε αντίθεση με έναν άνδρα που το δικό του »χωρίζουμε» δεν έχει την ίδια βαρύτητα.

Αγαπητέ μου φίλε, όταν ξεστομίζει το “αντίο” η καλή σου, να είσαι σίγουρος ότι το έχει σκεφτεί καλά.  Σίγουρα δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς πως θα είναι χωρίς εσένα, είναι βέβαιο όμως ότι εδώ και καιρό βλέπει ζωή δίχως εσένα,  χωρίς να είναι απαραίτητο ότι υπάρχει άλλος.

Μπορεί να υπάρχει άλλος, μπορεί ωστόσο απλά να ξενέρωσε ή να της έφυγε ο ενθουσιασμός. Αν περίμενες κάτι περισσότερο λόγω της υποτιθέμενης αγάπης της, οφείλεις να καταλάβεις γρήγορα ότι έκανες λάθος εκτίμηση.

Κάποιες φορές λαμβάνεις το σήμα του χωρισμού, αλλά δεν το αποκωδικοποιείς. Το γιατί δεν αποκωδικοποίησες τους άσχημους οιωνούς και δε ζήτησες εξηγήσεις πριν σου έρθει κεραμίδα, είναι άλλο θέμα.

Ίσως να πίστεψες ότι ήταν παροδικό. Ίσως πάλι να πιστεύεις ότι όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα κοιμάσαι…

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανό να γίνουν εγκληματίες λέει νέα έρευνα του FBI

Έχετε παρατηρήσει αυτά τα Μικροσκοπικά Κουμπάκια στα τζιν; Δείτε για Ποιο λόγο Υπάρχουν!