in ,

Ξέθαψαν ολόκληρο άρμα του 1944 μέσα από μια λίμνη (photos)

Μερικά χρόνια πριν, ένα αγόρι της περιοχής, περπατούσε δίπλα στη λίμνη Kurna Matasjarv στην Εσθονία, όταν είδε κάτι εντελώς παράξενο. Αρχικά υπήρχαν ίχνη στη λάσπη από ρόδες, αλλά οδηγούσαν προς τη λίμνη . Επίσης έβγαιναν φουσκάλες από ένα σημείο της λίμνης, κάτι πολύ παράξενο.

Δεν ασχολήθηκε περισσότερο, παρόλο που κάθε μέρα έκανε την ίδια βόλτα για 2 μήνες.

Στο τέλος όμως, η περιέργεια τον νίκησε και έτσι ενημέρωσε κάποιους ενήλικους που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Αυτό που βρήκαν στον πάτο της λίμνης ήταν εξωπραγματικό!

3678-1Από μία αρχική έρευνα, διαπίστωσαν πως ότι ήταν εκεί κάτω ήταν πολύ μεγάλο και βαρύ. Στην αρχή προσπάθησαν με ένα σκοινί να τραβήξουν το παράξενο αντικείμενο που ήταν κολλημένο στη λάσπη, με τη βοήθεια από μία μπουλντόζα.

4593

5541Στο τέλος μείναν όλοι έκπληκτοι όταν είδαν ένα ολόκληρο σοβιετικό τανκ να βγαίνει από τη λάσπη. Το όχημα που ζύγιζε 30 τόνους δεν είχε καμιά δουλειά σε αυτή τη λίμνη της Εσθονίας, παρόλα αυτά ήταν εκεί.

6496Λόγω της λάσπης είχε διατηρηθεί σε πολύ καλή κατάσταση. Λίγες μέρες αργότερα, ερευνητές ανακοίνωσαν ότι το τανκ ήταν του σοβιετικού στρατού και είχε αιχμαλωτιστεί από Γερμανούς το 1944. Ερευνητές πιστεύουν πως μπορεί να οδήγησαν το τανκ στη λίμνη για να το κρύψουν.

7460

Πλέον το τανκ έχει αποκατασταθεί στην αρχική του κατάσταση – δύσκολο εγχείρημα αλλά άξιζε τον κόπο. Πόσο συνηθισμένο είναι να οδηγείς ένα τανκ της εποχής του Β” Παγκοσμίου Πολέμου στη γειτονιά σου;

 

Εξαφανίστε τους αντιαισθητικούς κίτρινους λεκέδες από το αποσμητικό σε Μπλούζες-Πουκάμισα με Μαγειρική σόδα και Οξυζενέ

Υποχρεωτική αλλαγή ταυτότητας για όλους το 2026, χρέωση για όσους χρησιμοποιούν την παλιά – Στο τραπέζι ριζικές αλλαγές