in ,

Μετά από τρομερό αγώνα, έχασε πάνω από 30 κιλά

Η δραματική απώλεια βάρους συνοδεύεται από πολλές αλλαγές – όχι μόνο στα ρούχα ή την αυτοπεποίθηση, αλλά επίσης και στον τρόπο ζωής, τα ενδιαφέροντα και πολλά περισσότερα.

Όπως ανακάλυψε η Crickmore discovered, μπορεί επίσης να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου σου.

meta-apo-tromero-agona-echase-pano-apo-30-kila-1

Αυτό βέβαια δεν την έκανε να νιώθει λιγότερη ελκυστική, αν και την έκανε πιο ανασφαλή σαν άνθρωπο.

«Ένιωθα όμορφη. Ο άντρας μου πίστευε ότι ήμουν όμορφη. Αλλά λόγω πίεσης από φίλους και την οικογένεια αποφάσισα να κάνω κάτι γι’αυτό.»

Ψάχνοντας την κατάλληλη δίαιτα βρήκε μία στην οποία έπρεπε να τρως κάθε τρεις ώρες. Παρά τις αμφιβολίες της για την αποτελεσματικότητά της, αποφάσισε να το προσπαθήσει.

Σύντομα η δίαιτα άρχισε να έχει αποτελέσματα και άρχισε να χάνει βάρος αφού είχε ξεκίνησε να γυμνάζεται παράλληλα.

meta-apo-tromero-agona-echase-pano-apo-30-kila-2

Αρχικά, λόγω ανασφάλειας ήθελε να πηγαίνει και ο άντρας της μαζί της για περπάτημα στο πάρκο.

«Ήθελα να κάνω τζόκινγκ, αλλά λόγω του βάρους μου δεν μπορούσα. Έπρεπε να ξεκινήσω με περπάτημα. Περπατούσα κάθε μέρα, με ήλιο και βροχή. Στο τέλος όμως τα κατάφερα και έκανα τζόκινγκ και ένιωθα έτοιμη να πάω στο γυμναστήριο!»

Τελικά είχε χάσει 30 κιλά και ήταν άλλος άνθρωπος.

meta-apo-tromero-agona-echase-pano-apo-30-kila-3Αλλά τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ενώ η Crickmore είχε ενθουσιαστεί με τον νέο τρόπο ζωής της, ο γιος της και ο άντρας της δεν συμμερίζονταν τα συναισθήματά της.

Για να καταφέρει να κόψει τις παλιές συνήθειες, λέει πως σταμάτησε να μαγειρεύει και τους είπε να κανονίζουν μόνοι τους το τι τρώνε.

Και δυστυχώς, ο άντρας της δεν συμβάδιζε με τις καινούργιες της προτεραιότητες.

“Ο καινούργιος μου εαυτός ένιωθε τέλεια. Ήμουν δραστήρια και ήθελα να ζήσω τη ζωή στο έπακρο. Ήθελα να πηγαίνω στο βουνό, για κάμπινγκ, να ταξιδεύω, να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους. Σταμάτησα ακόμα και την τηλεόραση.»

meta-apo-tromero-agona-echase-pano-apo-30-kila-4

Παρόλο που ο γάμος τους τέλειωσε, η Crickmore λέει πως δεν μετανιώνει την απόφασή της να αλλάξει τη ζωή της.

Πλέον έχει πάρει πτυχίο στην αθλητική διατροφή και ελπίζει να γίνει προπονήτρια, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθάει άλλους να καταφέρουν αυτό που κατάφερε και εικείνη.

“Θέλω να βοηθήσω ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω καλά.”

Πηγή: fanpage

Νιόπαντρο ζευγάρι ανακάλυψε φάντασμα στη φωτογραφία του γάμου!

«Την έχασα λίγο πριν κλείσει τα 2 της χρόνια, τώρα είναι ο άγγελός μας σε κάθε βήμα μας»