in

Εγκαταλειμμένο κουτάβι που υπέφερε από πολύ σοβαρά εγκαύματα το υιοθετούσε η πιο κατάλληλη οικογένεια: Άνθρωποι που ήξεραν ακριβώς τι περνούσε.

Όταν ήταν μόλις ενός έτους, η Chloe Levenson από το San Francisco, είχε πάθει ένα ατύχημα που την είχε αφήσει με πολύ σοβαρά εγκαύματα. Παρόλο που οι ουλές έγιναν λιγότερο ορατές με τα χρόνια, η τραυματική αυτή εμπειρία είχε αφήσει τα σημάδια της.

Στο μεταξύ, τα χρόνια περνούσαν και η Chloe μεγάλωνε. Σαν έφηβη ήθελε έναν σκύλο και παρακαλούσε την μητέρα της, Τoby, για να της πάρει. Για πολλούς μήνες δεν συμφωνούσαν. Μέχρι που έλαβαν μία απίστευτη κλήση από το νοσοκομείο που την είχε χειρουργήσει πριν όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρχε ένα εγκαταλειμμένο κουτάβι που υπέφερε από πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τότε, οι Levensons κατάλαβαν αμέσως πως αυτός θα γινόταν ο σκύλος τους. O Fireman (πυροσβέστης), το κουτάβι, έμενε με την παρένθετη μαμά του, Kristy Keusch.

Η Kristy και το καταφύγιο που το έσωσαν, κατάλαβαν πως το σκυλί αυτό χρειαζόταν μία ιδιαίτερη οικογένεια που να τον καταλαβαίνει και έτσι επικοινώνησαν με το τμήμα εγκαυμάτων του νοσοκομείου.

Είχε υποστεί πολύ σοβαρά χημικά εγκαύματα αλλά θα τον υιοθετούσε η πιο  κατάλληλη οικογένεια: άνθρωποι που ήξεραν ακριβώς τι περνούσε.

Σήμερα, η Chloe και ο Fireman είναι ένα πολύ όμορφο δίδυμο και βοηθούν ο ένας στην ανάρρωση του άλλου. Επιτέλους, η Chloe πήρε το κουτάβι των ονείρων της και ακόμα περισσότερα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ανθρώπους (και ζώα) που είναι προορισμένοι να είναι μαζί, να βρίσκουν ο ένας τον άλλον.

Δείτε αναλυτικά την συγκινητική τους ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί: 

Πώς σας φάνηκε;

Πηγή

Τραγωδία Titan: Δείτε σε βίντεο πώς συνεθλίβη το υποβρύχιο-Ακαριαίος ο θάνατός τους

10.000 χρόνων Λιοντάρια των σπηλαίων ανακάλυψαν τέλεια διατηρημένα στην Σιβηρία!