in

Λάτρης των Λαμποργκίνι έφτιαξε μόνος του αυτοκίνητο μετά από 17 χρόνια

Όλοι ονειρευόμαστε να οδηγήσουμε ένα πολυτελές και γρήγορο αυτοκίνητο τουλάχιστον μια φορά στην ζωή μας, αλλά δεν μπορούμε όλοι να αγοράσουμε μια Πόρσε ή μια Λαμποργκίνι. Αυτά τα αυτοκίνητα κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια και οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να δουλέψουμε ολόκληρη την ζωή μας για να αγοράσουμε ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Φυσικά, το να πάμε σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτό ακριβώς απέδειξε ένας άντρας που έφτιαξε ολομόναχος ένας αυτοκίνητο.

Η Λαμποργκίνι είναι μια μάρκα αυτοκινήτων που όλοι θαυμάζουν. Όπως κάθε αυτοκίνητο πολυτελείας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές απόδοσης κινητήρα.

Ο Κεν Ιμχόφ αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό του πολυτελές αυτοκίνητο, όταν ερωτεύθηκε μια Λαμποργκίνι που είδε σε μια ταινία.

youtube

Χρησιμοποιώντας μόνο αυτόν τον τροχό για εργαλείο του, άρχισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα πριν από 17 χρόνια.

youtube

Το όνειρό του, όπως κάθε λάτρη των Λαμποργκίνι, είναι να οδηγήσει μια μέρα ένα τέτοιο πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτό το όνειρο τον οδήγησε όχι να δουλεύει υπερωρίες για να μαζέψει χρήματα, αλλά να κατασκευάσει μια Λαμποργκίνι με τα ίδια του τα χέρια.

Ο Κεν ερωτεύθηκε την Lamborghini Countach που είδε στην ταινία «Cannonball Run.» Εκείνη την ώρα υποσχέθηκε στον εαυτό του να αποκτήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αλλά επειδή ήξερε ότι δεν θα είχε ποτέ τα χρήματα, αποφάσισε να το φτιάξει μόνος του.

Έφτιαξε αυτές τις ξύλινες προεξοχές για να τον βοηθήσουν να φτιάξει τις τέλειες γωνίες για το αυτοκίνητο.

youtube
youtube
youtube
youtube

Παρόλο που δεν είχε γνώσεις μηχανικής, ήταν αποφασισμένος να φτιάξει μόνος του το αυτοκίνητο. Τα σχεδίασε όλα με κάθε λεπτομέρεια από την προμήθεια των υλικών μέχρι την διαδικασία κατασκευής. Ο χρόνος και η ενέργεια που επένδυσε σε αυτό το έργο ήταν τεράστια.

Με πολύ προσοχή λύγισε και έδωσε σχήμα στα μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου του.

youtube
youtube
youtube
youtube
youtube
youtube

Μετά από σχεδόν 2 δεκαετίες σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, ο Κεν είναι έτοιμος να απολαύσει τους καρπούς του κόπου του.

youtube
youtube
youtube

Μετά από 17 χρόνια σκληρής δουλειάς αυτό είναι το αυτοκίνητο που έφτιαξε ο Κεν.

youtube
youtubeyoutube
youtube

27 Φωτογραφίες που είναι αστείες , WTF , παράξενες και δροσερές και βρήκαμε σήμερα!

23 σημάδια που δείχνουν πως ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο