in

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ scrub κατά της κυτταρίτιδας: Φτιάξε το μόνη σου!

Κυτταρίτιδα. Ο αιώνιος βραχνάς εκατομμυρίων γυναικών ανεξαρτήτου πάχους και ηλικίας. Η καλή διατροφή, η γυμναστική και η ενυδάτωση, είναι τα πιο δυνατά όπλα για την καταπολέμηση της.

Υπάρχει βέβαια και μία μυστική συνταγή που βοηθά στη μείωσή της και παράλληλα κάνει το δέρμα πιο απαλό. Πρόκειται για ένα scrub με μαύρη ζάχαρη, φυτικό λάδι κισσού και αιθέρια έλαια.

kyttaritidaΈχεις κυτταρίτιδα λίγο ή πολύ; Δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις:
Γέμισε ένα βαζάκι μεγέθους μίας μαρμελάδας με μαύρη ζάχαρη. Στη συνέχεια ρίξτε λάδι κισσού που είναι γνωστό για την μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Τέλος, αρωματίστε το scrub με τα αιθέρια έλαια. (Αν είσαι έγκυος προτιμήστε ένα απλό αρωματικό λάδι, ή καθόλου άρωμα, διότι τα αιθέρια έλαια απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη).

Χρησιμοποίησέ το στο μπάνιο μετά το αφρόλουτρο κάνοντας κινήσεις μασάζ στα σημεία που έχουν πρόβλημα (από κάτω προς τα πάνω).

Ξέβγαλε με άφθονο νερό. Το δέρμα σου θα είναι απαλό με υπέροχη μυρωδιά, ενώ παράλληλα θα έχει απορροφήσει τις ευεργετικές ιδιότητες του κισσού.
Σου εγγυόμαστε ότι αν πίνεις πολύ νερό, τρέφεσαι υγιεινά, κόψεις τελείως τα αναψυκτικά και εφαρμόζεις και το συγκεκριμένα scrub, θα δεις ορατά αποτελέσματα στο σώμα σου και εμφανή μείωση της κυτταρίτιδας!

7 τροφές που βοηθούν να μεγαλώσουν τα μαλλιά σας γρήγορα

Θυμάρι & Μέλι: Για την καλή λειτουργία των πνευμόνων και ολόκληρου του αναπνευστικού. Θεωρείται θεραπευτικά ένας από τους πιο ισχυρούς συνδυασμούς της φύσης!