in

Θέλησε να διαπιστώσει αν η γυναίκα του τον απατά και σκαρφίστηκε ένα ενδιαφέρον σχέδιο!

Ο γάμος δεν είναι ποτέ εύκολος. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά. Το χιούμορ, η ευγένεια και ο συμβιβασμός είναι μερικά απαραίτητα στοιχεία ακόμη και κατά τις δύσκολες στιγμές.

Παρακάτω θα δείτε πως ένας άνδρας αποφάσισε να δοκιμάσει την αντοχή του γάμου του και την γυναίκα του με έναν αστείο τρόπο. Μπορεί η ιστορία να είναι παλιά αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα.

Η γυναίκα έμοιαζε απόμακρη και αδιάφορη. Ο άνδρας θέλησε λοιπόν να δει την αντίδρασή της αν έφευγε μακριά χωρίς να της πει το παραμικρό.

Έγραψε ένα γράμμα και της έλεγε πως δεν ήθελε να ζήσει μαζί της πια. Ένιωθε πως αυτό που έκανε ήταν παιδιάστικο και ίσως χαζό αλλά ήθελε να ξέρει πως νιώθει η γυναίκα του για αυτόν.

Αφού λοιπόν το έγραψε, το έβαλε πάνω στο τραπεζάκι της κρεβατοκάμαρας και κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι μέχρι να γυρίσει η γυναίκα του. Ήθελε να δει αν αναστατωθεί και ποια θα ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι και διάβασε το γράμμα. Μετά από μερικές στιγμές σιωπής, πήρε ένα στυλό και έγραψε κάτι. Έβαλε χαρούμενη μουσική, τραγουδούσε και χόρευε. Έμοιαζε να το διασκεδάζει πραγματικά και όχι να είναι χάλια ψυχολογικά όπως περίμενε ο άνδρας της.

Ο ίδιος έγινε ράκος αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν.

Η γυναίκα του τηλεφώνησε σε κάποιον και είπε: «Έλα μωρό μου. Αλλάζω ρούχα και θα είμαι σε σένα σε λίγα λεπτά. Ο χαζός ο άνδρας μου κατάλαβε ότι τον απατάω και έφυγε. Ήταν λάθος μου που τον παντρεύτηκα, μακάρι να είχαμε γνωριστεί νωρίτερα. Θα σε δω σε λίγο γλυκέ μου.» μετά έφυγε από το δωμάτιο.

Όταν ο άνδρας άκουσε την πόρτα του σπιτιού να κλείνει κατάλαβε πως η γυναίκα του έφυγε. Κλαίγοντας βγήκε κάτω από το κρεβάτι και κοίταξε το γράμμα που άφησε στην άπιστη γυναίκα του και που η ίδια πρόσθεσε κάτι.

Η γυναίκα του έγραφε: «Μπορούσα να δω τα πόδια σου κάτω από το κρεβάτι χαζούλη. Πήγα να αγοράσω ψωμί και επιστρέφω!»

diaforetiko

«Παράτα το σκύλο όταν γεννήσεις», της είπε η αδερφή της. Μετάνιωσε 11 χρόνια μετά όταν είδε αυτή τη σκηνή

Διαλέξτε από τα 8 ζευγάρια το πιο ευτυχισμένο και θα σας πούμε κάτι για την σχέση σας