in

Η Cadbury ζητά δοκιμαστές σοκολάτας με μισθό 10 ευρώ την ώρα

Για πολλούς ανθρώπους, η ιδέα του να είσαι σε θέση να τρως σοκολάτα όλη την ημέρα και να πληρώνεσαι γι’ αυτό, φαντάζει όνειρο.

Χάρη στην Mondelez International, όμως, που έχει τις σοκολάτες Cadbury και τα μπισκότα Oreo, το όνειρο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Η εταιρεία άνοιξε τέσσερις νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των «Δοκιμαστή σοκολάτας» και «δοκιμαστή ροφημάτων σοκολάτας και κακάο». Όλες οι θέσεις είναι με μισθό 11 δολάρια την ώρα και μερικής απασχόλησης, δηλαδή περίπου 7,5 ώρες την εβδομάδα ενώ πληρώνουν και ένσημα.

Στην περιγραφή των θέσεων εργασίας αναφέρεται πως οι εργαζόμενοι θα κληθούν να δώσουν τα αντικειμενικά σχόλιά τους σχετικά με πιθανά νέα προϊόντα, αλλά και να συνεργαστούν με μάι ομάδα προκειμένου να διαμορφώσουν μια άποψη για το γευστικό κομμάτι, να περιγράψουν με ακρίβεια τη γεύση των γλυκών χρησιμοποιώντας ένα ευρύ λεξιλόγιο και να κατανοήσουν τις δεοντολογικές απαιτήσεις της εταιρείας, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα.

Θεωρούν πως ένα «πάθος για τα είδη ζαχαροπλαστικής» είναι απαραίτητο προσόν, όπως επίσης και η «ειλικρίνεια» και η «καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η εταιρεία ξεκίνησε την αναζήτηση παρόμοιων εργαζομένων πέρυσι και έλαβε πάνω από 1.500 αιτήσεις σε μία μόνο ημέρα. Πάντως, η συγκεκριμένη θέση εργασίας κατέχει την 5η θέση σε αυτές που έχουν δει περισσότερο οι χρήστες του LinkedIn, για προφανείς λόγους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν πως η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Η εταιρεία αναμένει ήδη ένα μεγάλο αριθμό αιτούντων έτσι αν δεν έχετε νέα μέσα στις επόμενες 14 ημέρες, είναι πιθανό να έχουν επιλέξει άλλους δοκιμαστές.

[sun] [iefimerida]

Όταν γυρίζαμε τις κασέτες με το μολύβι. Θυμάσαι τότε;

Μητέρα γέννησε νεκρό μωρό και πέρασε 2 εβδομάδες μαζί του για να του προσφέρει το χάδι και την αγκαλιά της