in

Η Συγκινητική στιγμή που μία Γυναίκα μαθαίνει το φύλο του Μωρού της δίπλα στην ετοιμοθάνατη Μητέρα της!

Αυτή είναι η απίθανη στιγμή που μια γυναίκα από το Κολοράντο μαθαίνει το φύλο του μωρού της ενώ βρίσκεται ξαπλωμένη δίπλα στην βαριά άρρωστη μητέρα της, η οποία πέθανε 3 μέρες αργότερα.

Στο βίντεο, το οποίο έχει 2,3 εκατομμύρια προβολές στο Facebook, η Taylor Masilotti είναι ξαπλωμένη δίπλα στην μητέρα της, Donna Callender, η οποία είχε καρκίνο του εγκεφάλου και των πνευμόνων σε τελικό στάδιο, και κοιτάζουν μαζί την οθόνη ενώ γίνεται η εξέταση υπερήχου.

Η Taylor ήταν 19 εβδομάδων έγκυος και είχε κανονίσει το ραντεβού της για τις 20 εβδομάδες μαζί με την Donna.

“Η Τετάρτη το απόγευμα ήταν από τις αγαπημένες μου αναμνήσεις και την μοιράστηκα με την μαμά μου”, έγραψε η Taylor στο Facebook. “Ξάπλωσα δίπλα της, κράτησα το χέρι της και έκλαψα από χαρά όταν μάθαμε το φύλο του μωρού.”

“Δεν μπορώ να ευχαριστήσω το νοσοκομείο αρκετά γι’αυτό που επέτρεψαν να γίνει. Που με άφησαν να δημιουργήσω την τελευταία ανάμνηση με την μαμά μου! Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων! Σε αγαπώ τόσο πολύ”, έγραψε η Taylor για την Donna μετά τον θάνατο της.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο, ο υπέρηχος ξεκινά με την Taylor και την Donna να κοιτάζουν γεμάτες ανυπομονησία, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης.

23116“Ουάου. Κοίτα το που κουνιέται”, λέει η Donna.

Ο γιατρός στη συνέχεια εξηγεί την ανατομία του μωρού, δείχνοντας τα χέρια, τα μάτια και τον ομφάλιο λώρο στην μητέρα και τη κόρη. Το μωρό κουνάει το στόμα του και ο γιατρός τους λέει ότι τους χαμογελάει.

Ο γιατρός τους λέει ότι το στόμα του μωρού είναι καθαρό και δεν φαίνεται να έχει επιπλοκές.

24104Τότε ο γιατρός λέει στην Taylor και την Donna: “Είστε έτοιμες; Περιμένετε κορίτσι.” Η Donna απαντάει έκπληκτη: “Αποκλείεται!”

Η Taylor τότε γυρνάει προς την Donna με δάκρυα στα μάτια καθώς μοιράζονται αυτή την στιγμή. Γνωρίζοντας το φύλο του μελλοντικού της εγγονιού, η Donna χαϊδεύει την Taylor στο μάγουλο με περηφάνια. Η Taylor σκουπίζει τα δάκρυα της με ένα χαρτομάντιλο καθώς ο γιατρός συνεχίζει να εξηγεί την ανατομία του μωρού. “Αυτό είναι ένα κοριτσάκι. Έχετε κόρη”, λέει ξανά.

Η Taylor έγραψε στο Facebook ότι αποφάσισε να ονομάσει το κοριτσάκι Stella Kay. Η Taylor και η Donna ονόμασαν το αγέννητο μωρό Stella και το Kay είναι το μεσαίο όνομα της Donna.

πηγή : fanpage

Συλλεκτικό κέρμα των 2 ευρώ που κοστίζει μέχρι και 29€

Μπέρδεψαν ψεύτικο αυτοκίνητο φτιαγμένο από χιόνι Αστυνομικοί στο Μόντρεαλ