in

Ζώδια: τι προσέχουν στην γυναίκα!

Κριός
Ο Κριός θέλει αθλητικό σώμα στην γυναίκα. Δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο στήθος. Ανάμεσα σε μια γυναίκα με όμορφο πρόσωπο αλλά κάπως περισσότερα κιλά, και μια άλλη με λιγότερο όμορφα χαρακτηριστικά αλλά καλογραμμένο σώμα, θα προτιμήσει την δεύτερη. Θέλει η γυναίκα να ντύνεται όμορφα, όχι όμως προκλητικά, γιατί ζηλεύει. Επίσης δεν αγαπάει και το έντονο βάψιμο.

Ταύρος
Ο Ταύρος θέλει μια γυναίκα με χυμώδες σώμα. Του αρέσουν οι πλούσιες αναλογίες. Αν μάλιστα συνδυάζονται με ένα πρόσωπο με πολύ μεγάλα μάτια, που τα λατρεύει, έχει βρει τον έρωτα του! Ο Μπεκαμ με την αδυνατούλα Βικτώρια, είναι εξαίρεση! Ο Ταύρος θέλει να βλέπει τη γυναίκα πολύ αισθησιακά ντυμένη, του αρέσουν τα πλούσια υφάσματα, το βαρύμακιγιάζ και τα έντονα αρώματα.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος ερωτεύεται από το πρόσωπο της γυναίκας, κυρίως. Το σώμα παίζει δευτερεύοντα ρόλο. Θέλει καλογραμμένα χαρακτηριστικά, συνήθως κάπως αυστηρά, θα λέγαμε παλιομοδίτικα. Του αρέσουν τα πολύ έξυπνα μάτια, που δίνουν στην γυναίκα την φυσιογνωμία μιας ύπαρξης που θα τον καθυποτάξει. Του αρέσει να υποστηρίζεται η θηλυκότητα, αλλά διακριτικά, με παστέλ χρώματα . Δεν αγαπάει πολύ το μακιγιάζ, μόνον το διακριτικό, αλλά αγαπάει και θυμάται τα αρώματα.

Καρκίνος
Ο καρκίνος θέλει οπωσδήποτε η γυναίκα που θα έχει να έχει καλές αναλογίες, προς το αδύνατο. Δεν έχει συγκεκριμένο σημείο που να αγαπάει στο σώμα, αγαπάει όμως τα πλούσια χείλη, που βγάζουν αισθησιασμό. Του αρέσει το εκκεντρικό ντύσιμο στη γυναίκα και το αγορίστικο στιλ, το βρίσκει πολύ θηλυκό. Θέλει να βάφεται και να στολίζεται το ταίριτου και μάλιστα το θεωρεί δείγμα αγάπης, αλλιώς νιώθει παραμελημένος.

Λέων
Ο Λέων θέλει μια γυναίκα που, ακόμα και σήμερα, θα την χαρακτηρίζαμε ψηλοκάπουλη! Τον ενδιαφέρει το παράστημα της γυναίκας, θέλει να είναι ψηλή, με πλούσιες αναλογίες. Αγαπάει τα μακριά μαλλιά και θέλει η γυναίκα που είναι μαζί του να φοράει βαρύτιμα κοσμήματα και εκλεκτά, χυτά φορέματα. Αυτό που τον ξετρελαίνει είναι τα εσώρουχα, τα θέλει πολυτελή και με αίσθηση απόλυτης θηλυκότητας.

Παρθένος
Ο Παρθένος αγαπάει τν ομορφιά με την κλασική έννοια. Θέλει η γυναίκα να είναι μικρόσωμη, δεν του αρέσουν οι ψηλές κοπέλες. Ενώ εντυπωσιάζεται από την έντονη και επιτηδευμένη ομορφιά, με το βαρύ βάψιμο, δεν το θέλει στο ταίρι του. Είναι περήφανος αν ησύντροφός του βγαίνει άβαφτη ή με ελάχιστο μακιγιάζ, γιατί θεωρεί ότι έτσι φαίνεται ακόμα πιο όμορφη.

Ζυγός
Πόδια, πόδια και πάλι πόδια! Ο Ζυγός λατρεύει τα γυναικεία πόδια, μπορεί να ερωτευτεί μια γυναίκα από τους υπέροχους αστραγάλους της! Του αρέσουν όλων των ειδών οι γυναίκες! Αλλά προτιμάει να κυκλοφορεί μια λεπτή και ψηλή κοπέλα, με όμορφα πόδια, το είπαμε; Του αρέσει το μακιγιάζ, ειδικά το σοφιστικέ, και το προκλητικό ντύσιμο, ακόμα και το πολύ προκλητικό. Δεν μπορεί τα αρώματα, έχει θέμα! Του αρέσει να αισθάνεται μόνον το διακριτικό άρωμα του σαπουνιού.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένας εραστής του γυναικείου στήθους! Το λατρεύει! Δεν έχει συγκεκριμένο τύπο σώματος που να τον έλκει, αλλά θέλει το γενικό σύνολο να αποπνέει θηλυκότητα καιμυστήριο . Θέλει η κοπέλα του να βάζει μαύρα ρούχα, του αρέσουν τα δερμάτινα και τα «άγρια» σύνολα, όπως επίσης και οι πολύ αιθέριες εμφανίσεις, με διαφάνειες. Αγαπάει το βάψιμο στη γυναίκα, ειδικά το πολύ βαρύ και αισθησιακό, και τρελαίνεται για αρώματα!

Τοξότης
Ο Τοξότης αγαπάει τις κουκλίτσες! Δεν τον ενδιαφέρει τόσο το σώμα, όσο το πρόσωπο μιας γυναίκας, που το θέλει να είναι παιχνιδιάρικο και αν είναι και αφελές, ακόμα καλύτερα. Του αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες κοπέλες, με τα ξανθά μαλλιά, δεν έχει σημασία αν είναι φυσικά ή βαμμένα. Μπορεί να παριστάνει ότι κοιτάει τον εσωτερικό κόσμο της κοπέλας, αλλά κοιτάει την κοιλίτσα της! Του αρέσει πολύ αυτό το σημείο, τον τρελαίνει. Βαψίματα και αρώματα και ντυσίματα, πάλι παριστάνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν, αλλά δεν λέει αλήθεια! Τα θέλει όλα!

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως θέλει μια γυναίκα όσο το δυνατόν πιο «επίπεδη», δεν του αρέσουν οι πλούσιες αναλογίες. Ένα αδύνατο σώμα τον ξεσηκώνει, γιατί το συνδυάζει με έντονη σεξουαλικότητα. Αγαπάει τα χέρια της γυναίκας και τα προσέχει πολύ, οι κινήσεις των χεριών τον μαγεύουν. Το πρόσωπο που θα ερωτευτεί ένας Αιγόκερως είναι γωνιώδες και δυναμικό. Του αρέσουν οι σικ σέξι εμφανίσεις, που τονίζουν την θηλυκότητα, αλλά όχι τα υπερβολικά και προκλητικά. κοντά ρούχα.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος λατρεύει το καλοσμιλεμένο γυναικείο σώμα. Το απολαμβάνει ολόκληρο, με έμφαση στο στήθος και τον αυχένα. Αγαπάει τα προκλητικά ρούχα και τις εκκεντρικές εμφανίσεις. Μια κοπέλα με ένα τζιν και ένα πουκάμισο δεν θα το τραβήξει την προσοχή, παρά μόνον αν διαγράφεται ένα τρομερό σώμα μέσα από τα ρούχα! Και πάλι, θα κρατήσει τις επιφυλάξεις του, γιατί θεωρεί ότι τέτοιο ντύσιμο είναι αντιερωτικό. Δεν θέλει πολλά αρώματα, μόνον πολύ διακριτικά, γιατί έχει υπερευαισθησία στην όσφρηση.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς γοητεύεται από οποιαδήποτε γυναίκα, με οποιοδήποτε σώμα ή πρόσωπο. Λατρεύει τους γλουτούς, του αρέσει να είναι όμορφοι. Αλλά επειδή ερωτεύεται με περίεργους και ασυνήθιστους τρόπους, πρώτα θα ερωτευτεί και μετά θα δει την γυναίκα που τον ξετρέλανε! Δεν έχει καμία σημασία αν είναι αδύνατη ή με πλούσιες αναλογίες. Έτσι κι αλλιώς, ο Ιχθύς ερωτεύεται από μέσα, από τα μάτια. Μετά, όπως και να είναι η κοπέλα του, την βλέπει απλά πανέμορφη! Θέλει σέξι εμφανίσεις, αλλά και οι πολύ θεατρικές, με τα έντονα χρώματα και τους περίεργους συνδυασμούς, του αρέσουν πολύ! Και του αρέσουν και τα πάρα πολύ μελιστάλαχτα, βαριά και ανατολίτικα αρώματα!

Πηγή: boro

Στέφανος Κασσελάκης: Η πανέμορφη κατάξανθη πρώην σύντροφός του που την χώρισε για τα μάτια του Τάιλερ

Δείξε μου το χέρι σου, να σου πω πόσο υγιής είσαι