in

ΖΩΔΙΑ: Πόσο άπιστοι είναι οι άντρες και πόσο οι γυναίκες του ίδιου ζωδίου!

Οι περισσότεροι έχουμε ζήσει την απιστία στο πετσί μας. Η απιστία ανακινεί και δημιουργεί δυστυχώς δυσάρεστα συναισθήματα, όπως ζήλια και εκδίκηση, τα όποια συχνά καταλήγουν στο χωρισμό.

Η απιστία, αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρωπινής ζωή μας. Κάθε άνθρωπος έχει την δυνατότητα να προβεί σε αυτήν χωρίς να το πολυσκεφτεί. Θα πρέπει όμως να διαχωρίσουμε την απιστία από μια υπάρχουσα σχέση όπου μπαίνει ανάμεσα της σφήνα ένα άλλο άτομο, με αποτέλεσμα την δημιουργεί ενός ερωτ τρίγωνου.

Όλα τα ζώδια είναι, είτε λιγότερο είτε περισσότερο, ικανά για απιστία. Δεν πρέπει όμως να παραβλέπουμε τις ηθικές αναστολές οι οποίες απαγορεύουν την απιστία, παρότι μια μερίδα ανθρώπων θα έκανε τα πάντα για να μπλέξει σε μια εφήμερη περιπέτεια.

Άνδρας Κριός
Ο άνδρας Κριός θέλει και έχει ανάγκη τον ρομαντισμό μέσα στην σχέση του, όταν όμως αυτός δεν υπάρχει, τότε πολύ εύκολα θα κοιτάξει άλλου. Αυτό όμως αποτελεί και απόρια της απερίσκεπτης στάσης του. Ορμάει με όλο του το είναι σε κάθε νέα περιπέτεια σαν να είναι μοναδική.

Γυναίκα Κριός
Για να μην χάσετε την γυναίκα Κριό θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχουν, ζωντανά μέσα στην σχέση σας, τα δυνατά αισθήματα καθώς και το πάθος και ο ρομαντισμός. Είναι παρά πολύ χαδιάρα, δεκτική, διαισθητική και αισθητική και όσο νιώθει ότι την αγαπάτε να είστε απόλυτα σίγουρη ότι ουδέποτε θα σας απατήσει.

Άνδρας Ταύρος
Όταν ο άνδρας Ταύρος νιώσει ότι το έτερο ήμισύ του δεν τον θαυμάζει πια, μόνο και μόνο τότε θα κάνει την λάδια, θα κοιτάξει δηλαδή σε αλλά λημέρια. Όσο η σύντροφός του αναγνωρίζει την αυθεντικότητά του, εκείνος θα κάνει τα πάντα για εκείνη. Θα είναι πιστός και θα αγαπά την σύντροφο του μέσα από τα βαθύ της καρδίας του.

Γυναίκα Ταύρος
Είναι ένα ζώδιο παρά πολύ πιστό και συνεπές και πρόκειται για ένα πλάσμα που βγάζει απίστευτο αισθησιασμό, εκφράζοντας ελευθέρα και χωρίς κόμπλεξ τον ερωτισμό του. Όταν ο σύντροφος της ξεπέσει στα μάτια της, τότε η Ταυρίνα θα προσπαθήσει να τον απατήσει. Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο ότι θα το πράξει, αφού ακόμα και όταν νιώθει δυστυχισμένη παραμένει σε μια σχέση. Θέλει όμως πάντα να νιώθει περιφανή για τον άνθρωπό της.

Άνδρας Δίδυμοι…
Με τον ανδρά Δίδυμο δεν μπορείτε να είστε σίγουρη αν αυτά που σας είπε σήμερα θα ισχύουν και για αύριο. Είναι απρόβλεπτος και ανήσυχος και βρίσκει διαφορετικούς τρόπους για να σας πει το πολυπόθητο σ’ αγαπώ. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε το χθες ούτε το αύριο, επικεντρώνετε στο τώρα, στο παρόν.

Γυναίκα Δίδυμοι
Αυτή η γυναίκα μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις δικές της επιθυμίες. Αν της δείχνετε και της είστε πιστός, τότε θα είναι κι εκείνη σε εσάς. Θέλει όμως την ανεξαρτησία και επιδιώκει σοβαρή σχέση, σοβαρό σύντροφο ο όποιος θα καταλάβει και θα δεχθεί αυτή την ανάγκη της. Γενικά όμως, δεν είναι και από τα πιο πιστά ζώδια, καθώς όλο και κάπου άλλου θα γλυκοκοιτάξει.

Άνδρας Καρκίνος
Αν δεν πληγώσετε τον ερωτιάρη Καρκίνο, δεν θα πρέπει να έχετε κανέναν φόβο μην σας απατήσει. Είναι απόλυτα πιστός, ονειροπόλος και ταυτόχρονα πρακτικός. Αγαπάει πολύ το φλερτ και τον ερώτα, έχει όμως μια ευαίσθητη κάρδια, σαν του μαρουλιού, που μπορεί να πληγωθεί από στιγμή σε στιγμή. Όποτε μην βλάψετε ένα τόσο τρυφερό και συναισθηματικό πλάσμα.

Γυναίκα Καρκίνος
Κλαίει πολύ εύκολα και πληγώνετε ακόμα ευκολότερα. Αν είναι σίγουρη για τα αισθήματα και την αγάπη, μια γυναίκα Καρκίνος θα σας είναι πιστή για όλη σας την ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση το κάνει σαφές, ότι κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ψυχρή.

Άνδρας Λέων
Πολύ ζηλιάρης και κτητικός είναι στις σχέσεις του ο άνδρας Λέων. Ως βασιλειάς είναι περιποιητικός και δοτικός, αγαπάει βαθιά και αληθινά και δεν απατάει εύκολα την σύντροφό του, ειδικά όταν εκείνη του δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Γυναίκα Λέων
Μότο αποτελεί το «ότι μου έκανες θα σου κάνω» ή το «οφθαλμών αντί οφθαλμού». Είναι όμορφη, έξυπνη, ζωντανή, εμπνέοντας έναν απαράμιλλο ερωτισμό και θαυμασμό. Θέλει να νιώθει επιθυμητή, ενώ δίνει την ευκαιρία στον εαυτό της για μικρά και αθώα φλερτ. Αν γίνει άπιστη αυτό οφείλετε είτε στην ιδιοσυγκρασία της είτε στο σύντροφο της.

Άνδρας Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος αναζητεί την σύντροφο που θα του προσφέρει εμπιστοσύνη και σταθερότητα και αγαπήσει της βαθιές και ειλικρινείς σχέσεις. Ψάχνει μια καλή σύζυγο που να μπορεί να του κρατήσει το σπίτι και να του μεγαλώσει τα παιδιά. Αν βρει αυτό που ήθελε, δεν θα ρισκάρει ποτέ και για κανέναν λόγο να το χάσει.

Γυναίκα Παρθένος
Αυτή η γυναίκα θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά της τον μεγάλο της ερώτα. Είναι συγκρατημένη, γήινη και ντροπαλή. Θα πέσει σε ξένο σώμα και αγκαλιά, μόνο αν δεν την ικανοποιεί πλέον η σχέση της, ώστε να εμπιστευτεί ένα τρίτο πρόσωπο για να βρει την αγάπη που έχει ανάγκη.

Άνδρας Ζυγός
Ο Ζυγός μπερδεύει συχνά έως συνέχεια την φιλιά με τον ερώτα. Είναι πολύ άπιστος, καθώς κατέχει καλά την τέχνη της απιστίας και δύσκολα μια γυναίκα μπορεί να του αντισταθεί. Το φόρτε του πάντως είναι οι ερωτικές περιπέτειες αφού λιώνει για αυτές.

Γυναίκα Ζυγός
Αν βρει κάποιον άλλο άνδρα πιο αξιόπιστο και δυνατό από αυτόν που ήδη έχει, τότε η Ζύγός θα προχωρήσει σε απιστία. Βλέπει τον σύντροφο της ως το βασικό της στήριγμα και δυσκολεύεται να τον χάσει. Αγαπάει την συντροφικότητα και κάνει τα πάντα για να υπάρχει αρμονία μέσα στην σχέση της, έχει όμως ανάγκη και από αναγνώριση.

Άνδρας Σκόρπιος
Έχει μάτια, και φρύδια μην σας πω, μόνο για το ταίρι του. Θα σας είναι πάντα υπάκουος και πιστός, ακόμα και αν ως γνήσιος Σκόρπιος η ζήτησή του στο αντίθετο φύλλο ξεπερνά τα λογικά όρια. Είναι ένας άνδρας αινιγματικός και αρκετά σεξουαλικός και αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο του γυναiκείου φύλου.

Γυναίκα Σκόρπιος
Ο ρόλος της μητέρας και της συζύγου της πάει γάντι. Έχει μια έκτη αίσθηση που την βοήθα να αγοράσει με το πρώτο βλέμμα το μέλλοντα σύντροφο και σύζυγο της. Δεν θα σας κάνει ποτέ να αμφιβάλλετε για την αφοσίωση της και δεν θα βρεθείτε ποτέ με κερατάκια στο κεφάλι σας.

Άνδρας Τοξότης
Αν του δείξετε πραγματικά αγάπη, αφοσίωση, δεν τον πιέζετε και δεν του κάνετε πολλές ερωτήσεις, ο Τοξότης δεν θα σας απατήσει ποτέ. Του αρέσει βεβαία να φλερτάρει, αλλά συνήθως, αυτό το φλερτ έχει να κάνει μόνο με τον ταίρι του, αφού το αγαπάει παρά πολύ. Έχει ανάγκη από το δικό του χώρο, καθώς αν καταπιέζεται ασφυκτιεί.

Γυναίκα Τοξότης
Μην τολμήσετε ποτέ να απαιτήσετε κάτι από μια Τοξότη. Αν θέλετε πάντως κάτι φροντίστε να της το ζήτησε με πολύ ευγένεια και ναζί. Θέλει να την προστατεύουν αλλά όχι να την ορίζουν. Θα σας ανταμείψει με την πιστή της, μόνο αν είστε ευγενικός και στοργικός απέναντι της.

Άνδρας Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ένας εκπληκτικός οικογενειάρχης. Είναι απόλυτα πιστός και απλά έχει την ανάγκη να του δίνετε την αναγνώριση που επιζητεί. Να μην φοβάστε τίποτα αν του λέτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσό όμορφος ή έξυπνος είναι.

Γυναίκα Αιγόκερως
Ελέγχει άρτια το σώμα και το μυαλό και είναι απόλυτα πειθαρχημένη και οργανωμένη. Προτεραιότητα της είναι το επάγγελμά της και μετά έρχεται η αγάπη, η συντροφικότητα και η σχέση, όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να σας απατήσει, εκτός αν το επάγγελμα σχετίζετε με τον φλερτ ή τον κρυφό και παθιασμένο της ερώτα.

Άνδρας Υδροχόος
Δεν θα ξεχάσει ποτέ και για κανένα λόγο την πρώτη του αγάπη. Είναι ένα άτομο πιστό και έμπιστο. Το σεξ είναι σημαντικό γι’ αυτό αλλά όχι περισσότερο από το φαγητό ή το περιοδικό του. Χρειάζεται πάντως ένα ταίρι με το όποιο να μπορεί να συζητά για όλα τα θέματα που τον απασχολούν.

Γυναίκα Υδροχόος
Αν η σύντροφος σας είναι Υδροχόος, θα πρέπει να ξέρετε πως δεν είναι ιδιοκτησίας σας, ότι δεν ανήκει σε εσάς. Θέλει να νιώθει ελεύθερη, χωρίς αλυσίδες ή παρωπίδες. Θα σας αφήσει μόνους σας αν την κρατάτε “δεμένη” μέσα στο σπίτι, οπότε δώστε της άπλετη ελευθερία. Αποζητά όμως ελευθερία και στο σεξ καλό θα είναι να το έχετε στο νου σας και να προσέχετε.

Άνδρας Ιχθείς
Ο άνδρας Ιχθείς θα σκύψει σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε και θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε, θυσιάζοντας προσωπικά του συμφέροντα και απολαύσεις. Έχει την ανάγκη για ηρεμία και αποζητά συχνά λίγο μοναξιά και προσωπικό χώρο. Εν ολίγοις είναι οι καλύτεροι ακροατές. Μην τον πιέζετε και μην κολλάτε πάνω του σαν βδέλλα και τότε να είστε σίγουρη πως ο Ιχθείς θα σας είναι για πάντα πιστός.

Γυναίκα Ιχθείς
Η γυναίκα Ιχθείς είναι όμορφη, γοητευτική και συγκρατημένη. Δεν θέλει ο άνδρας της να είναι και στην σκιά της. Νιώθει απεριόριστο θαυμασμό για εκείνον και την κοιτάζει πάντα με ειλικρίνεια στα μάτια. Θέλει την προστασία του. Οπότε, της είναι δύσκολο να τον απατήσει.

youweekly.gr

Έκανε σαν μικρό παιδί: Έχασε την γυναίκα του και τα παιδιά του έκαναν το πιο γλυκό δώρο για συντροφιά – Δεν σταμάτησε να κλαίει

Κατοικίδια: Επηρεάζουν αρνητικά τον ύπνο σας αν κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με εσάς, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα