in

Εφαρμόστε αυτή την σπιτική θεραπεία κάτω από τα μάτια και δείτε τις ρυτίδες να εξαφανίζονται

Oι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε όταν αρχίζουμε να ανησυχούμε για την ηλικία μας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και την ικανότητα να ανανεώνεται. Το σώμα μας παράγει λιγότερο κολλαγόνο, το οποίο κρατάει το δέρμα σφιχτό, φωτεινό και νεανικό.

Υπάρχουν μπόλικες σπιτικές συνταγές και γιατροσόφια τα οποία έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των ρυτίδων και των γραμμών κάτω από τα μάτια. Το καλό με αυτά τα γιατροσόφια είναι ότι καταπολεμούν το πρόβλημα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ανανά για να μειώσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια.

Ο χυμός ανανά μειώνει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου, κυρίως την περιοχή κάτω από τα μάτια. Πολλές φαρμακευτικές έρευνες δείχνουν ότι ανάμεσα στα συστατικά του ανανά υπάρχουν σημαντικά οξέα που μειώνουν και την ίδια την εμφάνιση των ρυτίδων, ενώ απαλύνουν σημαντικά τις ήδη υπάρχουσες.

Μέθοδος 1: Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι με χυμό ανανά και τρίψτε ελαφρά την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Μέθοδος 2: Κάντε μασάζ στην περιοχή με μια ροδέλα ανανά, επαναλαμβάνοντας με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε τον χυμό να στεγνώσει για 5-10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό και κρύο νερό εναλλάξ. Εφαρμόστε το καθημερινά.

Μέθοδος 3: Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας λάδι με μια κούπα ροδέλες ανανά, λιώνοντας καλά το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο, είτε χρησιμοποιώντας είτε μπλέντερ, είτε πιρούνι. Εφαρμόστε το μίγμα σαν μάσκα σε πρόσωπο, λαιμό και οπουδήποτε υπάρχουν ρυτίδες. Αφήστε το για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα!
Συμβουλές:

1. Να πίνετε πολύ νερό. Πρόκειται για τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης της γήρανσης και των ρυτίδων, αλλά και για να κρατάτε ενυδατωμένο τον οργανισμό σας. Θυμηθείτε, η απώλεια της υγρασίας του σώματός μας είναι και ο λόγος που εμφανίζονται οι ρυτίδες.

2. Να τρώτε τρόφιμα που περιέχουν συστατικά που προστατεύουν από την εμφάνιση των ρυτίδων. Τέτοια είναι τα σκουρόχρωμα φρούτα και λαχανικά, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός, η τσιπούρα, ο τόνος και οι σαρδέλες, ηλιόσποροι και λάδι. Επίσης, αποτελεσματικό είναι και το πράσινο ή λευκό τσάι, φρούτα όπως τα παπάγια, αβοκάντο, ανανάς, βατόμουρα και το καρπούζι. Από λαχανικά, προτιμήστε τις ντομάτες, το σκόρδο, το αγγούρι και το τζίντζερ.

3. Μην καπνίζετε.

Πηγή: diaforetiko

Η εκκλησία «φάντασμα» που αναδύθηκε στην Κρήτη εντελώς απροσδόκητα.

Ο μοναδικός «άνθρωπος» που μπορεί να επιβιώσει από ένα τροχαίο ατύχημα είναι ο Graham