in , ,

Επέζησε από πτώση αεροπλάνου και άντεξε 100 χειρουργεία, σήμερα ανεβαίνει στη σκηνή για να ακούσουν όλοι τη φωνή της

Όταν η Kechi Okwuechi ήταν 16 χρονών, επέζησε από ένα αεροπορικό δυστύχημα στη Νιγηρία που σκότωσε 107 ανθρώπους. Αλλά εκτός από τυχερή, είναι και πολύ ταλαντούχα, γι’ αυτό αναζήτησε το εισιτήριο για την επιτυχία στο σόου “Αμερική έχεις Ταλέντο”.

Η Kechi υπενθύμισε την τρομακτική στιγμή πριν το αεροπλάνο χτυπήσει στο έδαφος, «Θυμάμαι ότι προσευχόμασταν… Αυτή είναι η τελευταία ανάμνηση που έχω πριν το σκοτάδι…»

Η Kechi επέζησε από αυτή την τρομακτική δοκιμασία, αλλά το ταξίδι της μέχρι τη σκηνή του “Αμερική έχεις Ταλέντο” ήταν μακρύ κι οδυνηρό. Η νεαρή γυναίκα άντεξε περισσότερες από 100 χειρουργικές επεμβάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκαμψής της.

Η Kechi λέει ότι η μουσική ήταν ένα τεράστιο μέρος της θεραπείας της, «Ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου μη μπορώντας να κουνηθώ, η μουσική ήταν η διαφυγή μου. Μου έκανε πολύ καλό…»

Τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο κολέγιό της και αποφοίτησε με άριστα. Είχε αναλάβει να δώσει την εναρκτήρια ομιλία της αποφοίτησης, αφιερώνοντας τα επιτεύγματά της στους 60 από τους συμμαθητές της που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα του 2005.

“Βλέπετε, για μένα, αυτός ο βαθμός δεν είναι μόνο ένας βαθμός. Είναι ένα δώρο στους 60 φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο ήμουν κι εγώ πριν από 10 χρόνια. Αντιπροσωπεύει την εκπλήρωση της υπόσχεσης που έδωσα, στους φοιτητές και στους γονείς τους, ότι θα φτάσω εδώ για λογαριασμό εκείνων που χάθηκαν.”

Και τώρα, το 2017, η Kechi αντιμετωπίζει μια ακόμη μεγάλη πρόκληση σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή… Τη συμμετοχή της στο “Αμερική έχεις Ταλέντο.”

Ο Simon της έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει το τραγούδι κι εκείνη άρχισε να τραγουδάει…. Αλλά κανείς από το σόου μπόρεσε να προβλέψει πόσο το ταλαντούχα ήταν αυτή η νεαρή γυναίκα.

Ένας άνθρωπος με τεράστια δύναμη ψυχής, που παρά τα όσα πέρασε, παρόλο που ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο, δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

Απολαύστε τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο παρακάτω βίντεο.

Με μερικούς ανθρώπους έχουμε μια περίεργη τηλεπάθεια

30 χιουμοριστικές και τρομερές φωτογραφίες από τα ελληνικό διαδίκτυο.