in

Είχε απογοητευτεί και από τα ακριβά κομμωτηριακά σαμπουάν και από τα οργανικά – βιολογικά και αποφάσισε να σταματήσει να λούζεται.

Η Kayleigh έχει να λουστεί εδώ και 18 μήνες και αυτό που συμβαίνει στα μαλλιά της μάλλον δεν είναι αυτό που νομίζεις…

Η Κayleigh Thomas αφού είχε απογοητευτεί και από τα ακριβά κομμωτηριακά σαμπουάν και από τα οργανικά – βιολογικά, αλλά και από αυτά που έβρισκε στο σούπερ μάρκετ, αποφάσισε να σταματήσει να λούζεται.

Έκανε την απαραίτητη έρευνα λοιπόν και βρήκε μια άλλη blogger, η οποία δεν είχε χρησιμοποιήσει σαμπουάν για δύο χρόνια και τα μαλλιά της ήταν υπέροχα…

Έτσι η Kayleigh ξεκίνησε να χρησιμοποιεί ένα είδος πηλού προκειμένου να απομακρύνει τη λιπαρότητα και τη βρωμιά από το τριχωτό της κεφαλής, αλλά αυτό δε λειτούργησε για πολύ καιρό, αφού είναι πολύ δύσκολο να το χρησιμοποιείς συνέχεια.

Σήμερα – απέχει από τη χρήση σαμπουάν – και χρησιμοποιεί μια συνταγή με χρωματιστές φυτικές σκόνες, ενώ προσθέτει και σαπούνι από σκόνη καρυδιού κι έτσι γίνεται λίγο περισσότερο σαν σαμπουάν, αλλά χωρίς τα χημικά.

Στη συνέχεια το κάνει κάτι σαν πάστα με την προσθήκη ροδόνερου και αφού βρέξει τα μαλλιά της, το περνάει και στο κρανίο της και το αφήνει για περίπου ένα λεπτό. Έπειτα το ξεβγάζει και αυτό είναι όλο. Κάνει και μια εφαρμογή με conditioner ανά μερικές εβδομάδες, αλλά δεν εξαρτάται από αυτό.

Τα μαλλιά της μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα και η τρίχα έχει γίνει πολύ πιο χοντρή και δυνατή. Δεν χρησιμοποιεί επίσης σίδερα ισιώματος, πιστολάκι ή οποιοδήποτε είδος θερμότητα, εκτός αν πρόκειται για κάποια ειδική περίσταση, όπως ο γάμος της.arpaxtiko-gr_-29

via

Οι φοιτητές και το σκασμένο λάστιχο

Το μηχάνημα που φτιάχνει το παγωτό Viennetta θα σας καθηλώσει!