in

Βίντεο: Σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι για να χαρίσει στη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό!

Η 28η Ιουνίου θα μείνει αξέχαστη στον Joey και τη Michelle – Ο 27χρονος έμεινε ανάπηρος έπειτα από ατύχημα που είχε με μηχανή τον Αύγουστο του 2012 – Η αγαπημένη του όμως δεν τα παράτησε, έμεινε δίπλα του και εκείνος της έκανε το πιο όμορφο και συγκινητικό δώρο γάμου

28 Ιουνίου 2014: Αυτή ήταν η μέρα που ο Joey Johnson στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Αύγουστο του 2012.

Από εκείνη τη «μαύρη» ημέρα του Αυγούστου ο Joey είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ανίκανος να νιώσει ο,οτιδήποτε κάτω από τη μέση.

Όμως ο γάμος του ήταν για τον 27χρονο νέο ό,τι καλύτερο συνέβη μετά το μοιραίο εκείνο καλοκαίρι. Ο Joey θέλησε να κάνει αυτή τη μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή όχι τόσο για εκείνον όσο για την αγαπημένη του Michelle που στάθηκε δίπλα του όλο αυτό το διάστημα.

Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν μπόρεσαν να χαρούν τη σχέση τους σαν δυο φυσιολογικοί άνθρωποι, αφού τέσσερις μήνες μόνο μετά τη γνωριμία τους, ήρθε το ατύχημα του Joey, η Michelle δεν τα παράτησε. Έμεινε μαζί του στηρίζοντας τον μιας και, όπως η ίδια λέει, ήξερε από την αρχή πως ο Joey είναι η «αδελφή ψυχή της».

Οι δυο τους δεν έχουν μόνο το ίδιο επώνυμο, Johnson, αλλά γεννήθηκαν και την ίδια μέρα! «Ξέραμε πως ήταν γραφτό να είμαστε μαζί», δήλωσε στο ABC η 27χρονη κοπέλα. Η πρόταση γάμου ήρθε τον Απρίλιο του 2013 και ο γάμος στις 28 Ιουνίου του 2014, μία ημέρα πριν τα κοινά τους γενέθλια.

wheel2

«Είπα το “ναι” γιατί ο Joey είναι ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος, αστείος και γεμάτος αγάπη, ακριβώς όπως ήταν και πριν το ατύχημα. Έπρεπε να συνηθίσει σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής, άρρηκτα συνδεδεμένο με το αναπηρικό του καροτσάκι: Από το να κάνει ντους, μέχρι και να ντυθεί», είπε η Michelle.

wheel3

Όσο λοιπόν η μέλλουσα νύφη ετοίμαζε το γάμο, ο Joey παρέα με τους φίλους του έβαζε σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα του επέτρεπε να σταθεί όρθιος, μπροστά στη γυναίκα που αγαπούσε. Και τα κατάφερε, καθώς στις 28 Ιουνίου ο Johnson, που ποτέ δεν φανταζόταν ότι μετά την φρίκη που έζησε όταν πολεμούσε στο Αφγανιστάν κάτι άλλο… ακόμη πιο σκληρό ακολουθούσε, αντίκρισε τη Michelle στα μάτια χωρίς να χρειαστεί να στρέψει το κεφάλι του προς τα πάνω…

wheel5

Πώς; Με τη βοήθεια μίας ειδικής ζώνης που τον κράτησε όρθιο όσο χρειαζόταν για να χαρίσει τη γυναίκα της ζωής του τον πρώτο χορό. Όπως παλιά οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και έκαναν πραγματικότητα ένα όνειρο που φάνταζε ακατόρθωτο.

«Όλοι έκλαιγαν. Ήταν απίθανο να είναι όρθιος και να χορεύουμε πρόσωπο με πρόσωπο. Και έτσι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», δήλωσε η Michelle.via

wheel1

wheel4

 

Υπέροχο γλύκισμα με ζαχαρούχο γάλα και σοκολάτα

Πανεύκολη, λαχταριστή τούρτα δίχρωμη με μπισκότα, ζαχαρούχο και μερέντα για όλες τις περιστάσεις!