in ,

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι που Υιοθέτησε παράλυτο σκύλο χωρίς καν να τον έχει δει!

Ο Νέμο έμεινε παράλυτος και τραυματίστηκε σοβαρά στα μπροστινά ποδαράκια του, παρά τα χειρουργεία, στα οποία υποβλήθηκε, δεν κατάφερε να περπατήσει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν και καταδικασμένος! Βρήκε έναν υπέροχο μπαμπά. Τον λένε Χαρίλαο Πανταγκούτσο…

Ο κ. Πανταγκούτσος μάλιστα δεν θέλησε καν να τον δει πριν την υιοθεσία!
Σύμφωνα με τις Ιστορίες Αδέσποτων, οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν κατά την υπογραφή του συμβολαίου υιοθεσίας του στο Γραφείο Αδέσποτων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές.

11407197_896289717110853_6913473103353162956_nΌπως δήλωσε η Ελένη Ανδρεαδάκη, μέλος του συλλόγου «Ζωόφιλη Δράση», που ήταν παρούσα στη διαδικασία υιοθεσίας, όταν του ζητήθηκε να δει πρώτα τον Νέμο, ο κ. Πανταγκούτσος απάντησε:

“Δεν θέλω να τον δω. Μου φτάνει που το ζώο είναι με ειδικές ανάγκες. Γι’ αυτό το θέλω. Δεν με ενδιαφέρει ούτε τι χρώμα έχει, ούτε πόσα κιλά είναι. Ούτε αν είναι όμορφο ή άσχημο. Εγώ θα δείτε, ότι θα το κάνω και θα περπατήσει”.

Πραγματικά τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι αξιέπαινοι και δεν σημαίνει πως δεν κοιτάνε τα προβλήματα τον συνανθρώπων τους επειδή δείχνουν την ευαισθησία τους  για ένα σκυλάκι με ειδικές ανάγκες.

Αυτό δείχνει το μεγαλείο της ψυχής τους και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν την βοήθεια τους, σε όποιους έχουν πραγματικά ανάγκη!

Nemo050615

Nemo0506150

Ο φίλος μου, μου είπε ότι πάχυνα και τον έδιωξα. Έκανα καλά;

Γαρυφαλιά Ανδρουλάκη: Η οδηγός κτελ που δουλεύει παρέα με το σκυλάκι της.