in

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που τα όμορφα κορίτσια είναι ελεύθερα

Κάθε φορά που ρωτάει κάποιος ένα όμορφο κορίτσι γιατί είναι μόνο του, ίσως πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να είναι και επιλογή της.

Υπάρχουν αμέτρητα άρθρα, θεωρίες και ιδέεςπου προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο μυστήριο του γιατί τα «καυτά» κορίτσια αυτού του κόσμου είναι επίσης μόνα κορίτσια. Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις για αυτό το αίνιγμα. Παρόλο που δεν μπορούμε να διατυπώσουμε σοβαρές θεωρίες πάνω σε αυτό το άλυτο ζήτημα, τυχαίνει να έχουμε προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα. Όχι να το καυχηθούμε αλλά έχουμε μερικές καταπληκτικές φίλες! Είμαστε περικυκλωμένες από κορίτσια που δεν είναι μόνο πανέμορφα αλλά και έξυπνα, πνευματώδη, αστεία, και πραγματικά προσγειωμένα. Τα έχουν όλα, και δεν είμαστε προκατειλημμένες όταν λέμε όμορφες – εννοούμε πραγματικά όμορφες!

Αυτά τα κορίτσια έχουν την καριέρα τους, είναι πιστές φίλες και έχουν τεράστια αυτοεκτίμηση. Και δυστυχώς αυτά τα κορίτσια βρίσκονται συνεχώς στη δύσκολη θέση να απαντούν σε μια από τις ενοχλητικότερες ερωτήσεις του κόσμου: «Μα πώς είσαι μόνη;» Έχουμε παρατηρήσει ότι από το σύνολο των υπέροχα περιποιημένων και πραγματικά απολαυστικών φιλενάδων μας, υπάρχει ένα ποσοστό που είναι εντελώς μόνες τους… δεν φλερτάρει με κανέναν μέσω μηνυμάτων, δεν έχουν έναν “fuck buddy” να καλέσουν ένα μοναχικό βράδυ, δεν εκκρεμεί καμία πρόσκληση για ραντεβού και γενικώς η ερωτική τους ζωή είναι γεμάτη με… τίποτα!
Αλλά, γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ τα εν λόγω φοβερά κορίτσια παραμένουν διαθέσιμα χωρίς να διαφαίνεται καμία ένδειξη δέσμευσης; Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με το ποιό πραγματικά είναι αυτό το “καυτό” κορίτσι.

Δεν βγαίνει για να βγαίνει

Αυτά τα κορίτσια δεν έχουν καμία διάθεση να σπαταλήσουν χρόνο και ενέργεια σε έναν άντρα με τον οποίο πραγματικά δεν πιστεύουν ότι μπορούν να συνυπάρξουν μακροπρόθεσμα. Τα χαλαρά και ανούσια ραντεβού μοιάζουν με τεράστιο χάσιμο χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται να βγαίνει ραντεβού, απλώς δε την ενδιαφέρει να βγει άλλο ένα μέτριο ραντεβού στο οποίο θα πάει μόνο και μόνο για να πει ότι βγήκε με κάποιον. Αυτή η διαδικασία την έχει κουράσει. Προτιμάει χίλιες φορές να περάσει τον ίδιο χρόνο πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, μετά να πιεί μόνη της ένα καλό κρασί, να κάνει μια μάσκα προσώπου και να πέσει στο κρεβάτι από τις 21:00. Έχει γίνει επιλεκτική, αλλά αν βρεθεί στο δρόμο της κάποιος που αξίζει τον κόπο τότε θα έβγαινε μαζί του χωρίς δεύτερη σκέψη!

Δε την ενδιαφέρει το ανούσιο σε χ

Όσο κι αν προσπαθούμε όλοι να κάνουμε τα στραβά μάτια είναι γνωστό ότι η γενιά μας κάνει περιστασιακό σε χ χωρίς δεσμεύσεις. Ένα «καυτό, αλλά μόνο» κορίτσι δεν συγχέει τα “ραντεβού” με το “να τη βρίσκεις” με κάποιον. Έχει περάσει από αυτή τη φάση και έχει μπλέξει με πολλούς λάθος τύπους. Γι” αυτήν, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να θυμάται τους άχρηστους που έχουν περάσει στο παρελθόν από τη ζωή της. Το σeξ είναι καλύτερο με κάποιον για τον οποίο έχεις αισθήματα και αυτή είναι πρόθυμη να περιμένει μέχρι να το βρει αυτό.

Δεν ψάχνει να καλύψει κάποιο κενό

Σαν νέοι ενήλικες, είμαστε ενστικτωδώς αναγκασμένοι να επικεντρωθούμε σε ορισμένους βασικούς τομείς της ζωής. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει συνήθως: την καριέρα, την οικογένεια, την υγεία, τα αισθηματικά μας και τους φίλους μας. Τι θα συμβεί αν αυτό το «όμορφο αλλά μόνο» κορίτσι είναι καταπληκτικό σε όλους τους τομείς, εκτός από τα ραντεβού; Υπάρχει περίπτωση να νιώθει ένα τεράστιο κενό στη ζωή της; Η απάντηση είναι όχι. Μια γυναίκα, όμορφη ή όχι, η οποία έχει μια πλήρη ζωή δεν πρόκειται να υποκύψει στις δίνη των απεγνωσμένων ραντεβού ώστε να βρει αυτό το ένα πράγμα που λείπει από τη ζωή της. Είναι πάρα πολύ όμορφη, απασχολημένη και ευτυχισμένη για να αναγκάστει να βγει με τον επόμενο τύπο που θα βρεθεί στο δρόμο της μόνο και μόνο για να πει ότι έκανε κάτι για την αισθηματική της ζωή.

Μοιάζει να τα έχει όλα

Η ακόλουθη δήλωση μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη, αλλά είναι επίσης αλήθεια: Οι άντρες δεν είναι ηλίθιοι. Όταν ένας άντρας συναντά αυτό το “όμορφο αλλά μόνο” κορίτσι που τα έχει όλα τακτοποιημένα στη ζωή του, καταλαβαίνει αμέσως πως αυτή η γυναίκα κάνει για σπίτι. Αυτός δεν μπορεί να βρει πραγματικά κανένα λόγο για να την παρατήσει μετά από λίγο. Είναι όμορφη, έξυπνη και έχει μια λαμπερή προσωπικότητα. Το ραντεβού με μια γυναίκα που θα μπορούσε να είναι η μελλοντική του σύζυγος μπορεί να τρομάξει πολύ έναν άντρα. Φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της δέσμευσης πολύ πιο σύντομα και πρέπει να αποφασίσει άμεσα αν θέλει να δεσμευτεί ή όχι. Έτσι, δυστυχώς, για το όμορφο κορίτσι, οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους θα αρχίσει να βγαίνει δεν είναι έτοιμοι για αυτό, κι έτσι τερματίζουν τη σχέση πριν καν αρχίσει. Αποφασίζουν να απομακρυνθούν και εύχονται να  ξαναβρεθούν στο δρόμο της σε περίπου πέντε χρόνια.

Ξέρει ακριβώς τι θέλει

Αυτή η όμορφη ύπαρξη έχει βγεί αρκετά στη ζωή της ώστε να έχει μάθει από το παρελθόν της και να ξέρει πολύ συγκεκριμένα τι θέλει μακροπρόθεσμα. Έχει σιχαθεί και κουραστεί να κάνει εξαιρέσεις για χαμένους τύπους που ζουν με τις μητέρες τους, αλλά είναι «πραγματικά αναγκασμένοι». Ψάχνει για κάποιον ανεξάρτητο, επιτυχημένο και ευτυχισμένο όπως είναι και αυτή! Έχει κάποια πολύ σταθερά κριτήρια τα οποία δεν διαπραγματεύεται με τίποτα και ξέρει ότι δεν έχει κανένα λόγο να χάνει  το χρόνο της με ένα τύπο που δεν ταιριάζει με αυτά που ψάχνει. Αρνείται να συμβιβαστεί απλά με τον οποιοδήποτε.

Η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στο αιώνιο ερώτημα του «πώς γίνεται ένα όμορφο κορίτσι να είναι μόνο του;» είναι ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω. Ένα ωραίο κορίτσι μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένο με το να είναι μόνο του κάποια στιγμή και στην ουσία να το επιλέγει η ίδια! Δεν υπάρχει τίποτα κακό με μια κοπέλα που κρατάει τα ηνία της ζωή της και περιμένει να βρει τον άνθρωπο που θα μπορεί να συμβαδίσει μαζί της. Σκεφτείτε λοιπόν πριν ξανακάνετε σε κάποια κοπέλα την ερώτηση: «Πώς και είσαι μόνη;». Η κοπέλα που θα δεχτεί το ερώτημα έχει επίγνωση της κατάστασης και είναι μια χαρά με αυτό!

Πηγή

Η αλήθεια είναι πικρή: Εικόνες με νόημα.

“Αφού μας ευχήθηκες, έφυγες”: Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο 1 μέρα μετά τον γάμο, πέθανε η μητέρα του