in

Αυτή η γυναίκα γέννησε πριν 5 Μέρες. Δείτε πως είναι το σώμα της σήμερα!

Η guru της γυμναστικής και μοντέλο Chontel Duncan έγινε πρωτοσέλιδο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για τους εκπληκτικούς της κοιλιακούς και την μικρή κοιλιά της. Και τώρα, μόνο πέντε μέρες μετά τη γέννηση του γιου της Jeremiah, μοιράζεται μαζί μας μία φωτογραφία με το πώς είναι σήμερα.

314

Μόνο πέντε μέρες μετά τη γέννηση του γιου της και φαίνεται ήδη πως το σώμα της αναρρώνει απίστευτα καλά.

«Το σώμα μου είναι ευαίσθητο, νιώθω λες και κάποιος έκανε προπόνηση boxing χρησιμοποιώντας το σώμα μου για στόχο. Τόσο πολύ πρήξιμο χρειάζεται και την αντίστοιχη ανάρρωση για να επανέλθει.»

“Δεν έχω δει ακόμα το γυναικολόγο μου για να μου πει πως τα πάω, αν και νιώθω ότι το σώμα μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά μέχρι τώρα. Βέβαια έχω πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μου.”

411

Λέει πως της λείπει το να είναι έγκυος αν και το να κρατάει στα χέρια της το γιο της είναι πολύ καλύτερο. Τώρα ανυπομονεί να μάθει τα πάντα για τη μητρότητα και να δει τις αλλαγές στο σώμα της όσο περνάει ο χρόνος.

“Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να σοκαριστούν από τις εικόνες αυτές… Και αυτό γιατί ο τρόπος ζωής που κάνω είναι πολύ διαφορετικός από τους περισσότερους και αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. “

55

Λέει πως πριν την εγκυμοσύνη της έκανε πάνω από 80 ώρες γυμναστική την εβδομάδα. Κοιμάται περίπου 4-5 ώρες κάθε βράδυ και προσέχει πολύ τη διατροφή της.

63

“Το σώμα μου έχει συνηθίσει στη σκληρή εκγύμναση και μπορεί να διαχειριστεί κάτι τέτοιο, είναι καθαρά θέμα συνήθειας.”

“Είμαι 100% σίγουρη πως αυτά που κάνω είναι 100% ασφαλή για το μωρό και το σώμα μου, όπως ξέρω και πως αυτό που δούλεψε σε μένα πιθανώς να μην δουλέψει για κάποια άλλη…”

74

“Ένα μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να προσπαθήσουν να ενσωματώσουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους από πριν και έτσι θα είναι αρκετά δυνατές για να τα βγάλουν πέρα σε αυτό το ταξίδι.”

84

Credit: dailymail.co.uk

Μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν βλέπεις κάθε μέρα…!! (Φωτογραφίες)

Νέες ταυτότητες: Έχουν κανονικό τσιπάκι και θα μας «διαβάζει» από μακριά η Αστυνομία