in

Αυτή η γυναίκα έχασε 70 κιλά σε 2 χρόνια και μοιράζεται τα μυστικά του διατροφολόγου της

Η μεταμόρφωση της 37χρονης άρχισε το φθινόπωρο του 2015, όταν η Amanda κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει το βάρος (τότε ζύγιζε 170 κιλά) και τη ζωή της. Έτσι, αποφάσισε να συμβουλευτεί έναν διατροφολόγο που θα την έβαζε στον σωστό δρόμο!

Το να χάσεις βάρος δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεται πειθαρχία, αποφασιστικότητα και προσήλωση στον στόχο σου. Όμως, η Amanda Wood απέδειξε πως αν το πάρεις απόφαση και ακολουθήσεις τις συμβουλές των ειδικών, μπορείς να τα καταφέρεις, αφού η ίδια έχασε σχεδόν 70 κιλά (για την ακρίβεια 68) μέσα σε 2 χρόνια.

Ιδού τα 3 μυστικά της επιτυχίας της:

Η διατροφή

«Ακολουθώ ισορροπημένη διατροφή και συγκεκριμένα παίρνω το 35% των θερμίδων που χρειάζομαι από υδατάνθρακες, το 25% από λιπαρά και το 40% από πρωτεΐνες.

Η άσκηση

Έπειτα από κάποιες ανεπιτυχείς προσπάθειες να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, η Amanda αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα personal training, κάτι που η ίδια θεωρεί ότι ήταν πολύ καλή απόφαση. Μάλιστα, οι ώρες που περνάει πλέον στο γυμναστήριο είναι από τις πιο αγαπημένες της στιγμές μέσα στη βδομάδα.

Οι ρεαλιστικοί στόχοι

Σύμφωνα με την Amanda, το πιο σημαντικό είναι να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους. «Το να πεις ότι θα χάσεις 3 κιλά είναι πολύ πιο εφικτό από το να πεις ότι θα χάσεις 30. Απλώς μην τα παρατήσεις!».

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της… Το πριν και το μετά θα σας καταπλήξει!

Δεν είναι η Αράχωβα: Ο Χειμερινός Παράδεισος υπάρχει και βρίσκεται 400 χιλιόμετρα από την Αθήνα

14 παιδιά από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τα δωμάτιά τους. Θα δακρύσετε…