in

Αστυνομικός σταμάτησε για έλεγχο μια γυναίκα. Αντί να της κόψει αμέσως κλήση για κάτι που εκείνη δεν είχε ιδέα την βοήθησε!

Αντί να της κόψει αμέσως κλήση για κάτι που εκείνη δεν είχε ιδέα ότι συνέβαινε, ο αξιωματικός Jenkins αποφάσισε να δώσει στην Chy-Niece Thacker μια συμβουλή. «Δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα έξω», είπε στην Thacker, η οποία έψαχνε να βρει το δίπλωμα και την άδεια της. «Θέλω απλά να σου πω ότι δεν ανάβουν τα φώτα των φρένων».

Η Thacker, η οποία πήγαινε εκείνη την ώρα σε συνέντευξη, μπερδεύτηκε, γιατί τα είχε αλλάξει μόλις 1 μήνα πριν. Είπε στον αστυνομικό ότι το συνεργείο προσπάθησε να την χρεώσει 600 δολάρια για έλεγχο των καλωδίων στο αυτοκίνητο. Σοκαρισμένος και δύσπιστος, ο Jenkins της ζήτησε να ανοίξει το πορτ μπαγκάζ.

Άρχισε να παίζει με τα φώτα για να δει αν θα μπορούσε να τα ανάψει. Η Thacker συγκινήθηκε από την καλοσύνη του. Θα μπορούσε να της είχε κόψει κλήση, αλλά δεν το έκανε. Όχι μόνο αυτό, αλλά ξεπέρασε τα καθήκοντα του, ώστε να μπορέσει εκείνη να οδηγεί με ασφάλεια στον δρόμο.

«Είναι μια ευλογία», έγραψε στο Facebook. Η δημοσίευση της έγινε viral, με πάνω από 388.000 likes και 90.800 κοινοποιήσεις.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση της:

«Αυτό συνέβη μόλις τώρα. Πήγαινα σε μια συνέντευξη για δουλειά σήμερα το πρωί και με σταμάτησαν. Και τα δύο φώτα των φρένων αποφάσισαν να σβήσουν. Καθώς πλησίαζε το αυτοκίνητο και έβγαζα τα χαρτιά μου, είπε γρήγορα, “Δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα. Θέλω απλά να σου πω ότι έχουν σβήσει τα φώτα των φρένων.” Αμέσως ανησύχησα, γιατί τα άλλαξα μόλις τον περασμένο μήνα.

Του εξηγώ ότι το συνεργείο θέλει να μου χρεώσει 600 δολάρια για μια δοκιμή των καλωδίων του αυτοκινήτου. Με κοιτά δύσπιστος και μου ζητά να ανοίξω το πορτ μπαγκάζ. Έλεγξε τα φώτα και τα χτύπησε, αλλά δεν άναψαν. Μου είπε να ανοίξω την κουκούλα του αυτοκινήτου για να ελέγξει το κουτί του ρελέ και μετά μου ζήτησε να βγω για να ελέγξω και το άλλο.

Θα μπορούσε να μου είχε κόψει κλήση, αλλά ο αξιωματικός Jenkins βγήκε από τον ρόλο του και έγινε μηχανικός, ώστε εγώ να είμαι εντάξει. Είναι μια ευλογία.»

Η αστυνομία του Henrico County κοινοποίησε τις φωτογραφίες της Thacker και την ευχαρίστησε για την συγκινητική της δήλωση για τον αστυνομικό.

«Σ’ευχαριστούμε, Chy-Niece Thacker, που μοιράστηκες αυτή την ιστορία για έναν από τους αξιωματικούς μας», έγραψαν στο Facebook. «Είμαστε περήφανοι για τους αξιωματικούς μας, όταν βλέπουμε τους πολίτες να κοινοποιούν τέτοια πράγματα για εκείνους. Ο αξιωματικός Jenkins ξεπέρασε τα όρια του καθήκοντος του. Αυτό που μετρά είναι να υπηρετούμε την κοινότητα μας.»

Είναι ωραίο να βλέπεις αστυνομικούς να τιμούν τον όρκο τους και να προστατεύουν και να υπηρετούν τους πολίτες, όπως ακριβώς έκανε ο Jenkins.

Credit: shareably.co

Καλλιτέχνης αναπαριστά διάσημους πίνακες πάνω σε τούρτες! Έχει καταγωγή από την Κύπρο και είναι ευρέως γνωστή για τη δημιουργία τέχνης με καφέ.

22 Πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν για τη ζωή του Pablo Escobar.