in

Αν αναρωτιέσαι: Μα τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες…

Αν αναρωτιέσαι: Μα τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες…

Τι θέλουν άραγε οι γυναίκες; Το ερώτημα αυτό βασανίζει τους άνδρες εδώ και αιώνες. Γι’ αυτό κι εμείς σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά τους!

Μυστικό 1ο: Οι γυναίκες εκτιμούν τους ευαίσθητους άνδρες, ειδικά όταν αισθάνονται ταραγμένες. Η τρυφερότητα και η φροντίδα διαμορφώνουν ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ ενός ζευγαριού.

Μυστικό 2ο: Υπάρχει χώρος για ρομαντισμό. Πολλές γυναίκες επιθυμούν του παραδοσιακούς ρόλους στη σχέση. Μπορούν και μόνες τους να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου, όμως πάντοτε θα χαρίσουν ένα χαμόγελο στον ιππότη που θα το κάνει αντί γι’ αυτές.

Μυστικό 3ο: Η εμφάνιση μετράει. Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν, όμως το στυλ είναι κάτι διαχρονικό. Είναι σημαντικό για μια γυναίκα να βλέπει τον αγαπημένο της να φοράει ένα χρώμα που της αρέσει και να είναι περιποιημένος σε κάθε περίσταση.

Μυστικό 4ο: Ντυθείτε στα κόκκινα. Οι υποσυνείδητες προτιμήσεις των γυναικών υποδεικνύουν πως το κόκκινο χρώμα κάνει έναν άντρα να φαίνεται πιο δυναμικός, γοητευτικός και επιθυμητός.

Μυστικό 5ο: Μην ψάχνετε μόνο τις λύσεις. Όταν μια γυναίκα αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, συνήθως χρειάζεται παρέα και όχι συμβουλές. Οι άνδρες πολλές φορές αισθάνονται την ανάγκη να διορθώσουν κάτι που πάει στραβά γιατί είναι προσανατολισμένοι στη λύση του προβλήματος. Μια γυναίκα όμως χρειάζεται ένα σύντροφο που να μπορεί να την ακούσει.

Πηγή

Περιθωριοποιήθηκε από τη λευκή κοινότητα της Αυστραλίας και η οικογένειά του εκδιώχτηκε μαζί του επειδή υποστήριξε την φυλετική ισότητα

Μέγα Θαύμα: Εικόνα της Παναγίας δέχτηκε 55 σφαίρες και το πρόσωπό Της έμεινε αλώβητο