in

Άνδρας από την Ινδία σταμάτησε να μεγαλώνει από τα 5 του και τώρα είναι διάσημος της περιοχής του

Από πίσω, ο Μπασορί Λαλ μπορεί να θεωρηθεί παιδί, μιας και το ύψος του είναι περίπου 74 εκατοστά. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι 50 ετών και έγινε διάσημος στην περιοχή του, τη Μαντία Πραντές της Ινδίας, λόγω του μεγέθους του.

Ο ίδιος παραδέχεται πως αντιμετώπισε κοροϊδίες όταν ήταν νεότερος, αλλά σήμερα είναι ο «ήρωας» της περήφανης οικογένειάς του.

Ο 50χρονος Μπασορί Λαλ, έχει ύψος περίπου 74 εκατοστών, λόγω μιας άγνωστης ιατρικής κατάστασης που τον έκανε να σταματήσει να αναπτύσσεται σε ηλικία 5 ετών.

Ο άνδρας ζει στην περιοχή Μαντία Πραντές της Κεντρικής Ινδίας. Κατοικεί στο ίδιο σπίτι με τον αδερφό του, τον Γκοπί Λαλ και τη γυναίκα του αδερφού του, τη Σατία Μπαΐ (αριστερά και δεξιά στις εικόνες).

Οι συγγενείς του αναφέρουν πως όταν ήταν παιδί, δε διέφερε από τους συνομηλίκους του. Όμως στην ηλικία των 5 ετών, σταμάτησε να μεγαλώνει σαν τα άλλα παιδιά.

Παρόλο που παρατήρησαν το πρόβλημα, οι συγγενείς του δεν είχαν χρήματα για να επισκεφτούν κάποιο γιατρό. Ως σήμερα, δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο είναι τόσο μικρόσωμος.

Ο Μπασορί είχε δεχτεί άσχημα σχόλια για το ύψος του όταν ήταν νεότερος. Τον αποκαλούσαν «εξωγήινο», αλλά σήμερα το ανάστημά του είναι πηγή περηφάνιας.

Ο 55χρονος Γκοπί, που έχει το μέσο ύψος και ζει με τον αδερφό του, εξηγεί πως η οικογένεια νιώθει ευλογημένη για τον Μπασορί. «Άνθρωποι από διαφορετικά χωριά έρχονται στο σπίτι για να δουν τον αδερφό μου. Αυτό είναι ευλογία για εμάς. Νιώθουμε περήφανοι που οι άνθρωποι αγαπούν και νοιάζονται τον Μπασορί.»

Και ο ίδιος ο Μπασορί είναι χαρούμενος για το ασυνήθιστο ανάστημά του. Αναφέρει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ύψος μου. Εργάζομαι, ζω, κοιμάμαι και τρώω σαν τους κανονικούς ανθρώπους. Είμαι εντάξει. Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα λόγω του ύψους μου».

Παλαιότερα, όμως, είχε αντιμετωπίσει προκατάληψη λόγω του μεγέθους του.

Ο Μπασορί εργάζεται σε ένα εργοστάσιο μαζί με τους συγγενείς του και απολαμβάνει ένα ποτήρι ουίσκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί.

Η φήμη του έχει προσελκύσει πολλούς θαυμαστές, που ταξιδεύουν αρκετά χιλιόμετρα για να τον επισκεφτούν. Ωστόσο, δεν έχει παντρευτεί ποτέ και λέει πως δε θέλει.

Διανύοντας την 5η δεκαετία του, έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα χρόνια που έζησε, αφού κέρδισε το θαυμασμό όσων ζουν στο χωριό του.

Παρά το μικρό του ανάστημα, δε σταμάτησε να ζει σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Εργάζεται, τρώει και κοιμάται όπως όλοι.

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας, δεν τους επέτρεπε να επισκεφτούν κάποιον γιατρό ώστε να διαγνωστεί η πάθηση του Μπασορί. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει τι του συμβαίνει.

Ο Γκοπί δηλώνει: «Κανείς δεν κατάφερε να τον πάει σε γιατρό. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι, είμαι εργάτης. Πού θα τον πάω;»

Ευτυχώς, οι μέρες που αντιμετώπιζε δυσκολίες πέρασαν. Ο Μπασορί περιγράφει: «Οι άνθρωποι συνήθιζαν να με εκφοβίζουν πολύ. Με αποκαλούσαν εξωγήινο. Αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Είμαι ο μόνος που αγαπούν τόσο οι χωρικοί.»

Σήμερα, ο Μπασορί ζει με τον αδερφό του, τον Γκοπί και τη σύζυγό του, τη Σατία.

Η κουνιάδα του τον χαρακτηρίζει ως θετικό άνθρωπο, που το μόνο που χρειάζεται είναι χαρά, καλούς ανθρώπους γύρω του και καλό ουίσκι.

Ο Μπασορί νιώθει εντάξει με την εμφάνισή του και πλέον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του ύψους του.

Παραδέχεται πως είναι χαρούμενος που θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με τον αδερφό του.

Κάθε βράδυ γιορτάζει το μέγεθός του με ένα ποτήρι ουίσκι, βλέποντάς το ως ευλογία.

Ο Μπασορί εργάζεται με την κουνιάδα του σε ένα τοπικό εργοστάσιο και η ίδια αποτίει φόρο τιμής στο μικρόσωμο γαμπρό της. Η 50χρονη Σατία δηλώνει: «Ο Μπασορί είναι ένας άνθρωπος με θετική σκέψη. Δε νιώθει λύπη για το μέγεθός του. Δεν τον ενοχλεί. Χρειάζεται χαρά, καλούς ανθρώπους γύρω του και καλό ουίσκι.»

Σήμερα, ο άνδρας είναι ικανοποιημένος που περνά τη ζωή του με τον αδερφό του και εργάζεται στο εργοστάσιο για να κερδίσει περισσότερα χρήματα για την οικογένεια. Ο ίδιος αναφέρει: «Δε θέλω να παντρευτώ. Θέλω πάντα να ζω με τον αδερφό μου. Χρειάζομαι ένα ποτήρι ουίσκι πριν πάω για ύπνο. Αυτός είναι ο τρόπος μου να γιορτάσω το ύψος μου.»

Δείτε την ιστορία του Μπασορί, στο παρακάτω βίντεο.

Dailymail

19 Γάτες πολυτελείας που κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία.

Πήρε 4 κομμάτια αφρολέξ και έφτιαξε κάτι φανταστικό για το καλοκαίρι! (Βίντεο)