in

Τα 9 είδη σeξ που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν στη ζωή τους (τουλάχιστον μία φορά)

Εσύ πόσα έχεις τολμήσει μέχρι τώρα;

Κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα ζήσεις πολλά και διαφορετικά είδη σeξ . Το παθιασμένο σeξ , το σeξ που θες να ξεχάσεις, το σeξ που βασίστηκε σε λάθος επιλογή, το σeξ που σε έκανε να ξεχάσεις το όνομα σου… Να θυμάσαι πως όλα αυτά τα σeξ που υπάρχουν και θα βιώσεις αργά ή γρήγορα θα σου αποκαλύψουν το είδος σeξ που εσύ πραγματικά απολαμβάνεις για αυτό μην πεις ποτέ “όχι”!

1. Η αμήχανη πρώτη φορά
Το παραδεχόμαστε πως δεν είναι το είδος του σeξ που θες να ζήσεις ξανά και ξανά, αλλά να θυμάσαι πως είναι βασικό κομμάτι της σeξουαλικής σου ζωής και πως μετά από αυτό τα καλύτερα έρχονται…

2. Η πρώτη φορά που πραγματικά ήξερες τι να κάνεις
Αυτό το σeξ θα χρειαστεί αρκετή προπόνηση μετά την πρώτη σου φορά, αλλά μια μέρα όλα θα γίνουν ξεκάθαρα! Δεν θα είσαι πια η πρωτάρα που προσπαθεί να μαντέψει τι θέλει ο σύντροφός της γιατί θα έχει την εμπειρία να “διαβάζει” τον άλλον και την αυτοπεποίθηση να τα κάνει πράξη.

3. Το σeξ μετά από καβγά (που αξίζει απόλυτα τον τσακωμό)
Ποιος θυμάται άραγε γιατί τσακωθήκατε όταν το σeξ που ακολούθησε ήταν απίστευτα καλό; Να θυμάσαι όμως πως ο οργασμός σου δεν είναι δικαιολογία για να τσακώνεσαι μαζί του κάθε λίγο!

4. Το τόσο άγριο σeξ που καταγράφησαν ζημιές στο σπίτι
Μιλάμε για τις περιπτώσεις που το σeξ γίνεται σταδιακά τόσο παθιασμένο που χάνεις τον έλεγχο και δεν σκέφτεσαι τι υπάρχει γύρω σου. Το πορτατίφ σπάει, η κουρτίνα στο μπάνιο σκίζεται, στο laptop πέφτει κρασί, η καρέκλα έχασε το ένα πόδι της! Ατυχήματα συμβαίνουν και είναι υπέροχο!

5. Το τέλειο πρωινό σeξ που εξαιτίας του πήγες αργοπορημένη στη δουλειά
Μερικές φορές πρέπει να ξυπνάς με κάτι καλύτερο από τον ήχο της αφύπνισης του κινητού. Πήγες στο γραφείο με ένα τεράστιο χαμόγελο παρά το γεγονός ότι έφτασες με μισή ώρα καθυστέρηση και το αφεντικό σου έκανε παρατήρηση. Άξιζε,άξιζε, άξιζε!

6. Το τελειότερο σeξ της ζωής σου
Δεν ξέρεις ποια στιγμή της ζωής σου θα γίνει και ούτε ποιος θα είναι αυτός που θα στο προσφέρει. Το τέλειο σeξ που συνήθως γίνεται στις πρώτες συνευρέσεις με το νέο σου σύντροφο θα το συζητάς με τις φίλες σου για μέρες και θα ανυπομονείς να το ξαναζήσεις!

7. Το θορυβώδες σeξ που τρελαίνει τους γείτονές σου
Ένα βράδυ που θα ξεχάσεις τους τρόπους σου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είτε θα φωνάζεις το όνομά του κατά τη στιγμή της κορύφωσης, είτε το κρεβάτι θα χτυπάει στον τοίχο κάθε ένα δευτερόλεπτο αυτό το σeξ δε θα το ξεχάσεις ποτέ καθώς την επόμενη μέρα θα συναντήσεις τη γειτόνισσα στο ασανσέρ!

8. Το αποχαιρετιστήριο σeξ
Συμβαίνει όταν αποφασίσετε να χωρίσετε ή όταν αποχαιρετάς τον καλό σου που μένει σε άλλη πόλη και ξέρεις πως η απόσταση θα σας χωρίσει. Όποιος και αν είναι ο λόγος αυτό το σeξ έχει πολύ συναίσθημα, αρκετό δράμα και είναι τόοοσο καλό!

9. Το σeξ που ο παρτενέρ σου κάνει όλη τη δουλειά!
Ναι, τις περισσότερες φορές το τέλειο σeξ χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Θα υπάρξουν όμως και στιγμές στη ζωή σου που ο σύντροφός σου θα κάνει όλη τη δουλειά γιατί η συνεύρεση θα έχει στόχο τη δική σου απόλαυση και μόνο. Ναι, συμβαίνει και καλή απόλαυση!

Πηγή

Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό; Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό το άρθρο

Τα κιλά έχουν άμεση σχέση με τη συμπεριφορά μας